Kategorie

Užitečné informace

Nejprodávanější produkty

Novinky

Nejprodávanější produkty

na stránku
Zobrazeno 193 – 216 z 235 položek
  • 0 Kč 3-5 týdnů

    Skříň se zásuvkami vysoká 185 cm je vyrobená z laminované desky a je vhodná pro uložení školních kniha materiálů. Skvěle se hodí také do kanceláří.

    0 Kč
    3-5 týdnů
  • 0 Kč 3-5 týdnů

    Skříň se zásuvkami vyrobená z laminované desky je vhodná do mateřských školek, základních škol, školních družin. Skvěle se bude vyjímat také v kancelářích a pracovnách.

    0 Kč
    3-5 týdnů
  • 0 Kč 3-5 týdnů

    Skříň s policemi vysoká 185 cm je vyrobená z laminované desky a je vhodná pro uložení školních knih, materiálů nebo hraček. Skříň z kolekce TRENTO klade důraz především na zajímavý a originální vzhled.

    0 Kč
    3-5 týdnů
  • 0 Kč 4 - 6 týdnů

    Oboustranná školní šatní lavice s opěradlem, sedák a opěrák - borovicové latě o tl. 20 mm. Po pravé straně si můžete vybrat délku lavičky, barvu kovové konstrukce, velikost (výšku sedáku), případně přidat rošt na obuv.Tato lavička Vám přijde v demontu, v případě zájmu Vám zajistíme montáž.

    0 Kč
    4 - 6 týdnů
  • 0 Kč 4 - 6 týdnů

    Oboustranná školní šatní lavice s opěrkou a háčky, sedák, opěrák a háčková konzole - borovicové latě o tl. 20 mm.Po pravé straně si můžete vybrat délku lavičky, barvu kovové konstrukce, dekor lamina, velikost (výšku sedáku), případně přidat rošt na obuv.Tato lavička Vám přijde v demontu, v případě zájmu Vám zajistíme montáž.

    0 Kč
    4 - 6 týdnů
  • 0 Kč 3 - 6 týdnů

    Učitelská katedra z designové řady PERFO. Opatřena třemi uzamykatelnými zásuvkami. Jednotlivé prvky a varianty provedení, prosím, zvolte v konfigurátoru po pravé straně.

    0 Kč
    3 - 6 týdnů
  • 0 Kč 3 - 6 týdnů

    Učitelská katedra z designové řady PERFO. Opatřena jednou uzamykatelnou zásuvkou. Jednotlivé prvky a varianty provedení, prosím, zvolte v konfigurátoru po pravé straně.

    0 Kč
    3 - 6 týdnů
  • 0 Kč 3 - 6 týdnů

    Učitelská katedra z designové řady ADAM. Opatřena uzamykatelnou skříňkou s jednou vloženou policí. Další prvky a varianty provedení, prosím, zvolte v konfigurátoru po pravé straně.

    0 Kč
    3 - 6 týdnů
  • 0 Kč 3 - 6 týdnů

    Učitelská katedra z designové řady ADAM. Opatřena uzamykatelnou skříňkou s jednou vloženou policí a jednou uzamykatelnou zásuvkou. Další prvky a varianty provedení, prosím, zvolte v konfigurátoru po pravé straně.

    0 Kč
    3 - 6 týdnů
  • 0 Kč 3 - 6 týdnů

    Učitelská katedra z designové řady ADAM.

    0 Kč
    3 - 6 týdnů
  • 0 Kč 3 - 6 týdnů

    Učitelská katedra z designové řady OTTO. Opatřena třemi uzamykatelnými zásuvkami. Další prvky a varianty provedení, prosím, zvolte v konfigurátoru po pravé straně.

    0 Kč
    3 - 6 týdnů
  • 0 Kč 3-6 týdnů

    Školní jednomístný počítačový stůl ze série OTTO, deluxe varianta standardně obsahuje kabelovou průchodku a žlab pro vedení kabeláže, držák na PC, výsuv na klávesnici.

    0 Kč
    3-6 týdnů
  • 0 Kč 3 - 6 týdnů

    Učitelská katedra z designové řady HUBERT. Opatřena třemi uzamykatelnými zásuvkami. Další prvky a varianty provedení, prosím, zvolte v konfigurátoru po pravé straně.

    0 Kč
    3 - 6 týdnů
  • 0 Kč 3-6 týdnů

    Školní jednomístný počítačový stůl ze série OTTO, ekonomická varianta standardně obsahuje kabelovou průchodku a žlab pro vedení kabeláže. Je vhodný pro notebooky a počítače All in One, případně stolní počítače, kdy počítač stojí na zemi. Vhodnější variantou pro stolní počítace jsou počítačové stoly Deluxe ZDE, které obsahují držák PC.

    0 Kč
    3-6 týdnů
  • 0 Kč 3-6 týdnů

    Židle BOM není klasickou skládací židlí, tato židle je vhodná pro využití ve školách právě díky její odolnosti. Nosnost této skládací židle je 250 kg, je určená pro nejvyšší zatížení.

    0 Kč
    3-6 týdnů
  • 0 Kč 4-6 týdnů

    Žákovský počítačový stůl ADAM dvoumístný s kabelovou průchodkou, žlabem pro vedení kabeláže, výsuvem na klávesnici a držákem na PC. Téměř nezničitelný školní počítačový stůl vhodný pro práci na notebooku nebo počítače All in One. Po pravé straně si, prosím, zvolte provedení stolu. ZDE naleznete PC stůl ADAM bez výsuvu na klávesnici a držáku na PC

    0 Kč
    4-6 týdnů
  • 0 Kč 1-2 týdny

    Sada obsahuje 2 kusy sedacích vaků v libovolných barvách.  Každou barvu vaku navolte zvlášť. Možnost dvoubarevného provedení vaku GOLI s opěrkou- v případě zájmu o dvoubarevné provedení vaku, prosíme specifikujte barvy do poznámky v objednávce. Za příplatek + 300 Kč s DPH za 1ks

    0 Kč
    1-2 týdny
  • 0 Kč 3-6 týdnů

    Školní jídelní sestava Elene je vhodná do mateřských i základních škol. Tento školní nábytek je vhodný pro nejvyšší zatížení právě ve školních jídelnách. Po pravé straně si můžete zvolit výšku školních jídelních stolů a židlí a barvy konstrukcí a desek. Rozměr jídelního stolu je 160x60 cm

    0 Kč
    3-6 týdnů
  • 0 Kč 3-6 týdnů

    Školní jídelní sestava Elene je vhodná do mateřských i základních škol. Tento školní nábytek je vhodný pro nejvyšší zatížení právě ve školních jídelnách. Po pravé straně si můžete zvolit výšku školních jídelních stolů a židlí a barvy konstrukcí a desek. Rozměr jídelního stolu je 60x60 cm

    0 Kč
    3-6 týdnů
  • 0 Kč 4-6 týdnů
    Akce!

    Školní podstavcová tabule ELOX inter o rozměru 400x100 cm. Podstavcový pojezd této tabule je vyroben z eloxovaného hliníku a umožňuje 50 cm zdvih. Rám tabule je také z eloxovaného hliníku s šedými plastovými rohy. Po pravé straně máte možnost navolit si tabuli přesně podle Vašich představ. Tato školní tabule je vhodná pro projekci.

    0 Kč
    4-6 týdnů
  • 0 Kč 4-6 týdnů

    Keramická, magnetická tabule na pylonech se dvěmi popisovacími plochami o rozměru 200x100 cm a tenkou odkládací lištou. Pylony této tabule jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku o průřezu 8x8 cm. Rám tabule je také z eloxovaného hliníku s šedými plastovými rohy. Po pravé straně máte možnost navolit si tabuli přesně podle Vašich představ. Tato tabule je...

    0 Kč
    4-6 týdnů
  • 0 Kč 4-6 týdnů

    Keramická, magnetická tabule na pylonech s jednou popisovou plochou o rozměru 300x120 cm a tenkou odkládací lištou. Pylony této tabule jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku o průřezu 8x8 cm. Rám tabule je také z eloxovaného hliníku s šedými plastovými rohy. Po pravé straně máte možnost navolit si tabuli přesně podle Vašich představ. Tato tabule je vhodná...

    0 Kč
    4-6 týdnů
  • 0 Kč 4-6 týdnů

    Školní podstavcová tabule ELOX inter o rozměru 400x120 cm. Podstavcový pojezd této tabule je vyroben z eloxovaného hliníku a umožňuje 50 cm zdvih. Rám tabule je také z eloxovaného hliníku s šedými plastovými rohy. Po pravé straně máte možnost navolit si tabuli přesně podle Vašich představ. Tato školní tabule je vhodná pro projekci.

    0 Kč
    4-6 týdnů
  • 0 Kč 4-6 týdnů

    Keramická, magnetická tabule na pylonech se dvěmi popisovacími plochami o rozměru 250x100 cm a tenkou odkládací lištou. Pylony této tabule jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku o průřezu 8x8 cm. Rám tabule je také z eloxovaného hliníku s šedými plastovými rohy. Po pravé straně máte možnost navolit si tabuli přesně podle Vašich představ. Tato tabule je...

    0 Kč
    4-6 týdnů
Zobrazeno 193 – 216 z 235 položek