Užitečné informace

Nejprodávanější produkty

Novinky

Na kolečkách

V kategorii školní nábytek naleznete mimo jiné také žákovské židle na kolečkách, které jsou vhodné jak pro moderní výuku, tak do počítačových učeben. Pohodlné žákovské židle splňují normy ČSN. Školní nábytek pro variabilní, inovativní, moderní  výuku. Školní židle do počítačových učeben jsou plastové nebo dřevěné.

Na kolečkách Počet produktů: 28

na stránku
Zobrazeno 25 – 28 z 28 položek
  • 5 240 Kč 2-6 týdnů

    Žákovská židle na plynovém pístu s opěrkami rukou a s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné pozici celý den.

    5 240 Kč
    2-6 týdnů
  • 8 830 Kč 2-6 týdnů

    Žákovská židle se stolkem a prostorem pro věci s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné pozici celý den. 

    8 830 Kč
    2-6 týdnů
  • 5 460 Kč 2-6 týdnů

    Žákovská židle na plynovém pístu s podpěrou nohou a s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné pozici celý den.

    5 460 Kč
    2-6 týdnů
  • 7 025 Kč 2-6 týdnů

    Žákovská židle na plynovém pístu, s opěrkou rukou a podpěrou nohou, s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné...

    7 025 Kč
    2-6 týdnů
Zobrazeno 25 – 28 z 28 položek