Židle DIDA MOVE PRO

SAC580B

Nový produkt

Žákovská židle na plynovém pístu s opěrkami rukou a s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné pozici celý den.

Více informací

2-6 týdnů

5 240 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Školní židle DIDA MOVE PRO s opěrkami rukou spojuje mnohaleté zkušeností v oblasti vývoje nábytku pro vzdělávací účely s moderním designem zaměřeným na současné vzdělávací potřeby. Židle je velmi stabilní a robustní a díky plynovému pístu umožňuje nastavení výšky. Navržena byla pro všestranné využití ve vzdělávacích prostorech. Univerzálními, kvalitními židlemi DIDA MOVE PRO můžete vybavit celou školu, skvělé jsou především pro specializované učebny. Židle je dostupná ve velikosti 6 (rozpětí výšky sedu 42 - 47,5 cm) a je vhodná především pro studenty středních škol. Nabízena je v šesti barevných variantách. Doplněna je o praktické područky.

Hlavní výhody:

  • kvalitní, ergonomicky tvarovaný sedák nabízený v 6 barvách
  • s opěrkami rukou
  • nabízena ve velikosti 6 (rozpětí výšky sedu 42 - 47,5 cm)
  • univerzální použití
  • 5 koleček zajišťující tichý provoz
  • kovová konstrukce
  • pětiramenný plastový kříž

Školní židle zajišťuje správné držení těla

Školní židle DIDA MOVE PRO nabízí maximální pohodlí a díky ergonomicky tvarovanému sedáku a opěráku zajišťuje správné držení těla a napomáhá tak udržet pozornost během vyučovacích hodin. Vytvarovaný úchop usnadňuje přemisťování židlíJednoduše tak přizpůsobíte učební prostor každé formě výuky. Zádová opěrka poskytuje nejen správnou oporu zad, ale umožňuje také pohodlný odpočinek paží, ideální pro ty, kteří preferují boční sezení.

Nový pohled na vzdělání

"Mise spočívala ve vytvoření nadčasové vzdělávací židle pro příští generace."

Kolekce židlí DIDA byla vytvořena s cílem reagovat na dynamiku současné výuky. Nové a inovativní výukové metody spolu s moderními technologiemi výrazně změnily přístup k vzdělávání. Dochází k posunu od tradičního modelu výuky, kde byl žák v pasivní roli během výkladu, směrem k dynamickému školství, kde se žák stává aktivním účastníkem výuky.

Velikost

Velikost podle evropského předpisu ČSN EN 1729-1


To nejlepší z kolekce DIDA

Kolekce židlí DIDA je vyrobena z materiálů, které byly pečlivě vybrány pro maximální uživatelský komfort a dlouhou životnost. Pro sedák byly využity plastové materiály, které nabízejí příjemný povrch, komfort, pohodlí a snadnou údržbu. Konstrukce židlí je kovová a zaručuje stabilitu a odolnost. Díky použité technologii vstřikování byl vytvořen jednoduchý produktu s vysokou pevností, aniž by se ztratil ergonomický komfort při sezení.

Židle DIDA jsou navrženy pro vzdělávací prostředí a nejsou omezeny pouze na učebny. Pokrývají tak potřeby celého vzdělávacího prostoru od učeben, přes jídelnu, až po laboratoře.

Příslušenství

27 dalších produktů ve stejné kategorii: