Židle MIA CASTORS

Nový produkt

Židle na kolečkách vhodná do školního prostředí je vyrobená z polypropylenu s ergonomickým sedákem a opěrákem pro zdravé sezení. Školní kolečková židle vyhovuje normě ČSN EN 1729-1.

Více informací

2 275 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

HmotnostVelikost 4: 4 kg, Velikost 5 a 6: 5 kg

Více informací

Praktická žákovská židle na kolečkách vhodná do škol bude skvělým doplňkem například IT učeben. Hodí se také do vzdělávacích center nebo knihoven. Kolečková židle je vyrobena z vysoce kvalitního a odolného polypropylenu. Díky plastovému povrchu je židle snadno omyvatelná a tedy dokonale hygienická. Samozřejmostí je ergonomicky tvarované sedadlo a opěradlo pro zdravé sezení. Opěrák židle je navíc lehce zakřivený pro dokonalé pohodlí během výuky. Kovová trubková konstrukce o průměru 20 mm ve stříbrné barvě RAL 9006 je opatřena odolným nátěrem. Židle má čtyři kolečka o průměru 65 mm, která jsou bez brzd. Židle Mia Castors je stohovatelná po 4 kusech a umožňuje tedy snadné uskladnění.

Školní kolečkovou židli Mia Derek je možné doplnit o čalouněný sedák, který je vyrobený z nehořlavého 100% polyesteru. Pro výběr této varianty použijte prosím konfigurátor po pravé straně.

UPOZORNĚNÍ:

Židle Mia Derek je nabízena ve třech velikostech - 4, 5 a 6. Velikost 4 je nabízena pouze v barvách Terracotta, Green Mint, Blue Navy a White Ivory. Velikost 5 a 6 je dostupná ve všech šesti barvách, navíc tedy v barvě Ochre a Black.

Vzorkovnici naleznete níže.

Příslušenství

    27 dalších produktů ve stejné kategorii: