Vozík activity board, šedý

PO-265403*

Nový produkt

Aktivní chodítko s brzdou je inovativní a bezpečný společník pro malé dobrodruhy na jejich cestě k samostatnosti, který spojuje vzdělání s hravostí a podporuje rozvoj motoriky a kreativity dětí od 1 roku.

Více informací

2 199 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška54 cm
Šířka35 cm
Délka35 cm

Více informací

Váš malý objevitel se připravuje na své první kroky a vy hledáte ideální průvodce na cestě ke stabilitě a dovednostem. S tímto vozíkem s activity board je tento významný milník pro vaše dítě nejenom snazší, ale také zábavnější.

Díky integrovanému brzdnému systému je tento vozík skvělým pomocníkem při prvních nejistých krůčcích. Brzdná síla je nastavitelná pomocí brzdových destiček ze dřeva, což umožňuje plynulé a snadné nastavení bezpečné úrovně brzdění. Vozík zároveň nabízí spoustu zábavy a vzdělávacích možností. S různými herními prvky, zadním úložným prostorem a 3 přihrádkami pro vkládání dřevěných bloků, poskytuje tento vozík nekonečné možnosti zábavy a učení, dokonce i když se dítě potřebuje na chvíli zastavit ve svém pochodu.

Vozík je vyroben z kvalitních materiálů, včetně částečně masivního lipového dřeva a MDF, což zajišťuje dlouhou životnost a odolnost. Díky stabilní konstrukci poskytuje tento vozík vašemu dítěti pevný základ, aniž by hrozilo, že by se převrátil. Tento kreativní a aktivní vozík není jenom o učení chodit, ale také podporuje rozvoj motoriky a kreativity dětí. A s doporučeným věkem od 1 roku je tento vozík vhodný pro malé objevitele ve všech fázích jejich vývoje.

Vlastnosti:

  • částečně masivní: lípa a MDF, čiré a barevně lakované
  • výška rukojeti 53 cm
  • pogumovaná dřevěná kola
  • s brzdovým systémem
  • vhodné pro děti od 1 roku
  • certifikace FSC® (FSC-C120795)

Certifikace FSC® (FSC-C120795)

Díky Certifikaci FSC® (Forest Stewardship Council) můžeme garantovat, že dřevo použité k výrobě hraček pochází z lesů, které jsou certifikovány podle přísných standardů FSC. Tato certifikace zaručuje, že lesní hospodářství dodržuje ekologické, sociální a ekonomické normy. Certifikace FSC je udělována organizací FSC, která pracuje na podpoře udržitelného lesního hospodářství po celém světě. To znamená, že hračky jsou nejen zábavné, ale také šetrné k životnímu prostředí. S certifikací FSC máte jistotu, že si děti mohou užívat bezpečné a ekologicky šetrné hračky.

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: