Vozík pro 7 skládacích židlí PACT

AA-DES-impact*

Nový produkt

Praktický vozíkpro 7 kusů skládacích židlí PAKT. Minimální objednávací množství 2 ks.

Více informací

3 995 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Tento transportní vozík je navržen tak, aby snadno a bez námahy přemisťoval skládací židle Impact. Ať už organizujete událost, konferenci nebo potřebujete rychle a efektivně přesunout židle z jednoho místa na druhé, tento vozík vám bude neocenitelným pomocníkem.

S kapacitou pro sedm skládacích židlí Impact je tento vozík ideální pro využití ve školách, kancelářích, konferenčních sálech nebo jiných místnostech, kde je potřeba často manipulovat s nábytkem. Jeho robustní konstrukce a spolehlivé kolečka zajišťují snadné a plynulé pohyby i při plné zátěži. Díky pochromovanému povrchu je tento vozík nejen funkční, ale i stylový a odolný vůči poškrábání a opotřebení. Představte si, jak elegantně bude tento vozík vypadat ve vaší kanceláři nebo konferenčním sále, zatímco vám usnadní práci při manipulaci se židlemi.

Minimální objednávací množství 2 ks.

Vybavení venkovní učebny je pro Vaší školu jistě velká investice, proto jsme pro Vás připravili krátký shrnující text, ve kterém hovoříme o použitých materiálech, o rozdílech v námi nabízeném nábytku a jeho skutečné odolnosti. Tento shrnující text si můžete přečíst ZDE

Příslušenství

24 dalších produktů ve stejné kategorii: