Venkovní sklopná lavice MAKA

Nový produkt

Sklopná žákovská lavice do venkovní třídy, který v případě potřeby jedním tahem sklopíte a uskladníte do rohu venkovní učebny. Tato sklopná venkovní žákovská lavice je vhodná především do venkovních tříd, rozměr desky je 130x50 cm.

Více informací

6-8 týdnů

8 325 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Minimální odběr tohoto stolu je 10 ks.

Elegantní venkovní žákovský stůl se sklopnou deskou Slime Line o tloušťce 12 mm, která je vhodná do venkovních tříd a kovovou konstrukcí v mnoha barvách či ošetřením žárovým zinkem, je skvělým řešením pro inovativní a moderní výuku na školních zahradách. Tuto školní lavici Vám, jak je naším dobrým zvykem, vyrobíme v mnoha velikostech.

Konstrukce venkovní lavice MAKA:

Pokud plánujete stálé vystavení stolu mrazu, dešti a slunci, doporučujeme volbu konstrukce ošetřenou žárovým zinkem (poslední varianta ve volbě odstínu kovové konstrukce, příplatek 450,- Kč vč. DPH):

Pozinkování je nanesení vrstvy zinku na povrch ocelových výrobků. Tato vrstva slouží jako ochrana proti korozi. Zinek chrání povrch nejen mechanicky, ale i chemicky.

Deska venkovní lavice MAKA:

Deska stolu Slim Line odolá vodě, teplu, slunci. Deska venkovního stolu ADAM je tenká pouze 1,2 cm, avšak nenechte se zmást, tato tenká, kompaktní deska ve vysoce odolná nejen vůči vlhku, ale také vůči chemikáliím. Nabízené dekory naleznete ve fotkách u produktu.

Vybavení venkovní učebny je pro Vaší školu jistě velká investice, proto jsme pro Vás připravili krátký shrnující text, ve kterém hovoříme o použitých materiálech, o rozdílech v námi nabízeném nábytku a jeho skotečné odolnosti. Tento shrnující text si můžete přečíst ZDE

Příslušenství