Židle MIA BASIC

Nový produkt

Školní stohovatelnou židli vyrobenou z polypropylenu můžete vybírat až z šesti barevných variant ve třech velikostech. Designová školní židle se stane decentním doplňkem každé školní místnosti. Vyhovuje normě ČSN EN 1729-1.

Více informací

1 545 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

HmotnostVelikost 4: 4 kg, Velikost 5 a 6: 5 kg

Více informací

Žákovská židle vhodná do škol, vzdělávacích center nebo knihoven je vyrobena z vysoce kvalitního polypropylenu. Díky plastovému povrchu je židle snadno omyvatelná a tedy dokonale hygienická. Školní židle má pohodlné ergonomické sedadlo, které zaručuje zdravé sezení a lehce zakřivené opěradlo pro dokonalé pohodlí během výuky. Kovová trubková konstrukce o průměru 20 mm s odolným nátěrem je tvořena čtyřmi stabilními nohami, které jsou opatřeny protiskluzovými plastovými kryty. Kovová konstrukce je ve stříbrné barvě RAL 9006. Židle Mia Basic je stohovatelná po 4 kusech a umožňuje tedy snadné uskladnění.

Školní židli Mia Basic je možné doplnit o čalouněný sedák, který je vyrobený z nehořlavého 100% polyesteru. Pro výběr této varianty použijte prosím konfigurátor po pravé straně.

UPOZORNĚNÍ:

Židle Mia Basic je nabízena ve třech velikostech - 4, 5 a 6. Velikost 4 je nabízena pouze v barvách Terracotta, Green Mint, Blue Navy a White Ivory. Velikost 5 a 6 je dostupná ve všech šesti barvách, navíc tedy v barvě Ochre a Black.

Vzorkovnici naleznete níže.

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: