Sedací vak KOSTKA PRO

Nový produkt

Jednovrstvý sedací vak skvělý pro pohodlné sezení. Poslouží také jako podložka pro unavené nohy. Taburet ve tvaru kostky je ušitý z kvalitní látky nenáročné na údržbu a s molitanovou výplní

Více informací

1-2 týdny

3 199 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Sedací vaky jsou velice oblíbeným novodobým kusem nábytku. Sedací vak v podobě taburetu je vhodný nejen pro sezení, ale také jako podložka pro nohy. Uplatnění nalezne nejen v domácnosti, ale také ve školních prostorech a v prostorech MŠ. Sedací vak je ušitý z vysoce kvalitní látky a je jednovrstvý, tzn. nemá dodatečný vnitřní obal. Taburet s molitanovou výplní je opatřen tmavě šedým dnem, aby na první pohled bylo jednoznačně poznat, která strana je vrchní a předešlo se tak znečištění z obou stran. Vysokou kvalitu vaku zajišťují dvojité švy a kvalitní a certifikované materiály.

Materiál sedacího vaku na výběr: 

Kortexin 600 D - 100% polyesterový materiál s PVC zátěrem z rubní strany. Tento velmi pevný a stálobarevný materiál se skvěle udržuje čistý. Stačí jednoduše omýt navlhčenou houbičkou. Vhodný je také přípravek na čištění textilií.

Sublimační tisk - neboli celopotištěný vak - možnost originálních sedacích vaků na míru pro vaši značku. Sedací vak vyroben z pevného polyesteru s PU zátěrem z rubní strany.

Upozornění:

Náplň nevysypávejte, potah neperte v pračce a vlhký výroben nesušte v sušičce.

Parametry:

  • Rozměr: délka 40 cm, šířka 40 cm, výška 40 cm
  • Výplň: molitanová výplň
  • Hmotnost: 3 kg
  • Nosnost: 150 kg

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: