Sedací vak TABURET eko kůže

Nový produkt

Sedací vak v podobě taburetu je skvělý nejen pro sezení, ale také jako pohodlná podložka pro nohy. Vak je vyrobený z vysoce kvalitní eko kůže plněný certifikovanou EPS kuličkovou výplní.

Více informací

1-2 týdny

2 199 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Sedací vaky jsou velice oblíbeným novodobým kusem nábytku. Sedací vak TABURET je díky svému originálnímu tvaru ideální nejen k sezení, ale také jako podložka pro nohy. Skvěle také poslouží do mateřských školek jako stavebnice. Sedací vak TABURET je jednovrstvý, tzn. nemá dodatečný vnitřní obal. Sedací pytel je vyrobený z luxusní italské eko kůže, která je vyrobena v souladu s ekologickými předpisy EU a neobsahuje AZO barviva. Samozřejmostí materiálu je atestace na odolnost trhání, otěru, oděru a plísním.

Plněný je certifikovanou EPS kuličkovou výplní, jednoduše řečeno drobnými polystyrenovými kuličkami. Ty jsou zdravotně nezávadné. Kuličky jsou dostatečné husté a malé, aby se předešlo rychlému sesednutí. Samozřejmostí je plnící otvor pro možnost dosypání, který je zabezpečený dvojitým zipem a schovaným jezdcem. Díky tomu je tak pytel vhodný a především bezpečný také pro děti. 

Upozornění:

Náplň nevysypávejte, potah neperte v pračce a vlhký výroben nesušte v sušičce.

Parametry:

  • Materiál: italská eko kůže - 16% PES, 83% PVC, 1% PU
  • Rozměr: délka 45 cm, šířka 45 cm, výška 35 cm
  • Výplň: certifikovaná EPS kuličková výplň
  • Hmotnost: 2 kg
  • Nosnost: 120 kg
  • Objem náplně: 60 l

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: