Sedací vak TABURET sada 5 kusů

Nový produkt

Sedací vak v podobě taburetu je skvělý nejen pro sezení, ale také jako pohodlná podložka pro nohy. Vak je vyrobený z vysoce kvalitní látky plněný certifikovanou EPS kuličkovou výplní.

Sada obsahuje 5 kusů sedacích vaků v libovolných barvách. Každou barvu vaku navolte zvlášť.

Více informací

1-2 týdny

6 999 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Sedací vaky jsou velice oblíbeným novodobým kusem nábytku. Sedací vak TABURET je díky svému originálnímu tvaru ideální nejen k sezení, ale také jako podložka pro nohy. Skvěle také poslouží do mateřských školek jako stavebnice. Vak je ušitý z vysoce kvalitní látky a je jednovrstvý, tzn. nemá dodatečný vnitřní obal. Plněný je certifikovanou EPS kuličkovou výplní, jednoduše řečeno drobnými polystyrenovými kuličkami. Ty jsou zdravotně nezávadné. Kuličky jsou dostatečné husté a malé, aby se předešlo rychlému sesednutí. Samozřejmostí je plnící otvor pro možnost dosypání, který je zabezpečený dvojitým zipem a schovaným jezdcem. Díky tomu je tak pytel vhodný a především bezpečný také pro děti. 

Sada obsahuje 5 kusů sedacích vaků v libovolných barvách. Každou barvu vaku navolte zvlášť.

Sedací vak je vyrobený z materiálu Kortexin 600 D. Jedná se o 100% polyesterový materiál s PVC zátěrem z rubní strany. Tento velmi pevný a stálobarevný materiál se skvěle udržuje čistý. Stačí jednoduše omýt navlhčenou houbičkou. Vhodný je také přípravek na čištění textilií.

Upozornění:

Náplň nevysypávejte, potah neperte v pračce a vlhký výroben nesušte v sušičce.

Parametry:

  • Rozměr: délka 45 cm, šířka 45 cm, výška 35 cm
  • Výplň: certifikovaná EPS kuličková výplň
  • Hmotnost: 1 kg
  • Nosnost: 100 kg
  • Objem náplně: 50 l

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: