Zahradní set SIK pozink

Nový produkt

Zahradní set do venkovních učeben SIK, délka 150 cm, tl. prken 3,5 cm

Více informací

2-3 týdny

25 373 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Vybavení venkovní učebny je pro Vaší školu jistě velká investice, proto jsme pro Vás připravili krátký shrnující text, ve kterém hovoříme o použitých materiálech, o rozdílech v námi nabízeném nábytku a jeho skotečné odolnosti. Tento shrnující text si můžete přečíst ZDE

Zahradní set Sik

Místo klasické celodřevěné nosné konstrukce, která neustále vyžadovala nějakou údržbu, vyrábíme žárově pozinkovanou ocelovou konstrukci se dřevěnými prkny.

 

Technická specifikace                    

Délka prken: 1 500 mm
Šířka prken: 120 mm
Tloušťka prken: 35 mm
Materiál: Trubka o průměru 45 mm a dřevina 
Hmotnost: cca 70 kg

 

Hlavní výhody tohoto provedení:

  • dlouhá životnost
  • možnost přišroubování,
  • výborná stabilita 
  • pevnost. 

 

Povrchová úprava konstrukce

Kovové nohy zahradního setu jsou protikorozně chráněny ponorem do lázně s roztaveným zinkem, jedná se o tzv. žárové pozinkování. Zinek chrání povrch setu nejen mechanicky, ale i chemicky. Se železem tvoří ve vlhku elektrický článek. I při lokálním porušení vrstvy zinku probíhá koroze jen na zinkové vrstvě, zatímco ocel zůstane neporušena.

 

Povrchová úprava prken

Prkna lavičky jsou ošetřena vysoce kvalitní a ekologicky šetrnou lazurou od německého výrobce Remmers. Tato lazura je na vodní bázi a je ideální pro městský mobiliář z důvodu vysoké ochrany před povětrnostními vlivy a jednoduché renovace (neodlepuje se a nepraská). Při opětovném nátěru se původní vrstva lazury nemusí odstraňovat, stačí jemně přebrousit a nanést novou vrstvu.

Obsah balení                           

2 × kovová noha
2 × ocelová vzpěra
11 × dřevěné prkno, smrk 1,5 m
26 × šroub + matice + podložka
1 × montážní návod



Vše zasíláme v rozloženém stavu z důvodu minimalizace rizika poškození zásilky během přepravy. Za příplatek je možné set zaslat smontovaný. Veškeré díly mají otvory pro spojovací materiál, montáž je tak velice jednoduchá a nevyžaduje takřka žádnou odbornost.

Foto je ilustrační.

 

Příslušenství

    15 dalších produktů ve stejné kategorii: