Školní venkovní lavice dvoumístná GAB, sada 6 kusů

Nový produkt

Venkovní žákovský stůl včetně lavice na sezení, konstrukce žárový zinek, lazurované dřevěné latě. Ideální nábytek do venkovní učebny. Veliká výhoda nábytku GAB je, že Vám ho vyrobíme v jakékoli velikosti dle norem ČSN, nabízíme také háček na aktovky.

ZVÝHODNĚNÁ SADA 6 KUSŮ.

Více informací

6-8 týdnů

45 744 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Školní stůl s lavicí na sezení GAB v provedení lazurované dřevěné latě není bezúdržbový, doporučujeme pravidelně prkna natírat a tím chránit. Tato venkovní školní lavice má rozměr jako standardní žákovská lavice pro 2 žáky (130x50 cm), výška sedu dle výběru (přehledná tabulka velikostí níže).

Minimální objednávka 4 kusy.

Vybavení venkovní učebny je pro Vaší školu jistě velká investice, proto jsme pro Vás připravili krátký shrnující text, ve kterém hovoříme o použitých materiálech, o rozdílech v námi nabízeném nábytku a jeho skotečné odolnosti. Tento shrnující text si můžete přečíst ZDE

Tento set Vám doručíme smontovaný, abyste neměli další starosti s montáží. Protože se jedná o těžké a objemné zboží, bude cena dopravného dohodnuta individuálně na základě vzdálenosti a množství kusů.

Váha 38-45 kg podle zvolené velikosti.  

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: