Školní venkovní lavice dvoumístná GAB

Nový produkt

Venkovní žákovský stůl včetně lavice na sezení, konstrukce žárový zinek, lazurované dřevěné latě. Ideální nábytek do venkovní učebny. Veliká výhoda nábytku GAB je, že Vám ho vyrobíme v jakékoli velikosti dle norem ČSN, nabízíme také háček na aktovky.

Více informací

6-8 týdnů

8 895 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Školní stůl s lavicí na sezení GAB v provedení lazurované dřevěné latě není bezúdržbový, doporučujeme pravidelně prkna natírat a tím chránit. Tato venkovní školní lavice má rozměr jako standardní žákovská lavice pro 2 žáky (130x50 cm), výška sedu dle výběru (přehledná tabulka velikostí níže).

Minimální objednávka 4 kusy.

Vybavení venkovní učebny je pro Vaší školu jistě velká investice, proto jsme pro Vás připravili krátký shrnující text, ve kterém hovoříme o použitých materiálech, o rozdílech v námi nabízeném nábytku a jeho skotečné odolnosti. Tento shrnující text si můžete přečíst ZDE

Tento set Vám doručíme smontovaný, abyste neměli další starosti s montáží. Protože se jedná o těžké a objemné zboží, bude cena dopravného dohodnuta individuálně na základě vzdálenosti a množství kusů.

Váha 38-45 kg podle zvolené velikosti.  

Příslušenství

    15 dalších produktů ve stejné kategorii: