Skládací stůl ALEX celohliník

Nový produkt

Náš nejodolnější skládací stůl do venkovních učeben a venkovních tříd, po celý rok můžete nechat tento stůl venku v těch nejhorších podmínkách. Jeho váha je pouze 9 kg, nosnost 500 kg, na tento venkovní stůl poskytujeme záruku 15 let.

Více informací

3-6 týdnů

6 995 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Při jeho navrhování byl kladen důraz na odolnost a vysokou nosnost. Téměř nezničitelný školní venkovní stůl s nosností až 500 kg po složení nezabere téměř žádný prostor, můžete ho pohodlně převážet pomocí vozíku, který také naleznete v naší nabídce. Díky sví konstrukci může být ponechán venku po celý rok. Je perfektní pro skautské oddíly, jelikož lze na stůl umístit i horké vybavení. Skvělým společníkem bude také ve školách při hodinách pěstitelských prací.

Rozměr desky: 1220x610 mm

Vlastnosti:

  • silný rám, přesto váží pouze 9 kg
  • nosnost 500 kg
  • jednoduchý a bezpečný skládací mechanismus
  • složení do hloubky 85 mm
  • záruka 15 let
  • možnost skladování po celý rok venku
  • materiál: eloxovaný hliník

Venkovní třídy zažívají veliký boom u nás i v celém světě. Výuku ve venkovních třídách si oblíbili jak žáci tak kantoři po celém světě.

Vybavení venkovní učebny je pro Vaší školu jistě velká investice, proto jsme pro Vás připravili krátký shrnující text, ve kterém hovoříme o použitých materiálech, o rozdílech v námi nabízeném nábytku a jeho skotečné odolnosti. Tento shrnující text si můžete přečíst ZDE

Eloxovaný hliník:

Eloxování neboli anodizace je druh chemicko-tepelné povrchové úpravy výrobků z hliníku (zkratka ELektrolytická OXidace hliníku). Spočívá ve vytvoření ochranné vrstvy oxidu hliníku na upravovaném povrchu. Tato vrstva již dále neoxiduje, a tím před oxidací chrání i samotný hliník. Používá se například v letecké (i automobilové) výrobě, ale nejčastěji v případech, kde je hliník použit v exteriéru, např. u hliníkových oken. Výhodou je, že tato vrstva se po určité době vytvoří sama. V podstatě se jedná o stejný proces jako rezavění železa, s tím rozdílem, že po vytvoření tenoučké vrstvy již koroze dál nepokračuje a materiál je chráněn proti povětrnostním vlivům.

Příslušenství