Zahradní sestava pro děti s opěrkou SENZA, pro 4 děti

PO-201020*

Nový produkt

Zahradní sedací souprava je vhodná pro malé dobrodruhy. Vyrobená je z kvalitního borovicového dřeva a navržená tak, aby poskytovala pohodlí a stabilitu při hrách, jídle nebo odpočinku na sluníčku.

Více informací

3 299 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška51 cm
Šířka105 cm
Délka90 cm
Hmotnost11,7 kg
Výška sedu28 cm

Více informací

Co by mohlo být lepšího, než mít stylovou a praktickou venkovní posezení pro děti? Zahradní sedací souprava je přesně tím, co potřebujete pro radostné venkovní aktivity. Tato sestava obsahuje 2 lavice s opěradlem a 1 stůl a je vhodná pro 4 děti. Vyrobená je z kvalitního a neupravovaného borovicového dřeva. Přestože váží 11,7 kg, je zvláště stabilní a bezpečná. 

Pohodlná opěradla a sedací výška 28 cm umožňují malým dobrodruhům a milovníkům přírody relaxační přestávku během pikniku, než se znovu ponoří do dobrodružství. Tato sestava je ideální pro děti ve věku od 2 do 7 let. Venkovní posezení z masivního dřeva je skvělou volbou pro aktivity venku v zahradě nebo na terase. S touto sedací soupravou budou vaše děti užívat každou chvíli venku a vytvářet nezapomenutelné vzpomínky plné radosti a dobrodružství.

Vlastnosti:

  • sestava obsahuje jeden stolek a dvě lavice
  • vhodné pro děti do 2 let
  • vyrobeno z borovicového dřeva

Příslušenství

    13 dalších produktů ve stejné kategorii: