Dřevěná tahací hračka kuře

HW-6024*

Nový produkt

Dřevěná tahací hračka v podobě kuřátka bude věrným dětským společníkem.

Více informací

2-4 týdny

599 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

"Píp, píp!" Slyšíte to? To je zvuk malého kuřátka, které objevuje svět! Kuřátko je věrným společníkem pro nejmenší, kteří se učí chodit a objevovat svět kolem sebe. S úsměvem na tváři bude malému potěšením sledovat, jak se kuřátko veselé kroutí za ním díky dřevěné tyčce uprostřed, která mu umožňuje pohybovat se. Navíc se jeho malá křídla můžete pohybovat sem a tam. Tento hravý společník podněcuje děti k pohybu a rozvíjí jejich motoriku.

Díky gumovým kolečkům se toto tahací zvířátko pohybuje po podlaze tak tichounce, že ani nenaruší klidné prostředí domova. To znamená, že vaše dítě si může hrát a objevovat svět kolem sebe bez obav o poškrábání podlahy. Tahací kuřátko je nejenom zábavnou hračkou, ale také učebním nástrojem. Hra s ním podporuje nejenom fyzický vývoj dětí, ale také jejich mentální schopnosti a představivost. Děti se učí koordinaci a pohybu a zároveň si užívají zábavy.

Díky svému designu a funkcím je tahací kuřátko ideální volbou pro malé děti, které chtějí objevovat svět kolem sebe s úsměvem na tváři a radostí v srdci.

Vlastnosti:

  • rozměry: délka 19 cm, výška 17 cm, šířka 9 cm
  • vhodné pro děti od 1 roku
  • gumová kolečka

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: