Aktivity box SPACE

HW-6021*

Nový produkt

S aktivity boxem se nejmenší děti učí přiřazovat tvary a rozvíjet motorické dovednosti.

Více informací

2-4 týdny

499 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Pro nejmenší děti je důležité, aby je jejich hračky nejenom bavily, ale také je učily novým dovednostem a podněcovaly jejich rozvoj. Tento aktivity box z kolekce SPACE je právě takovou hračkou, která kombinuje zábavu s učením a rozvíjením motorických schopností.

Aktivity box je navržen tak, aby pomáhal dětem rozvíjet schopnost rozpoznávat tvary a přiřazovat je k odpovídajícím otvorům. Sestavování puzzle je jednou z prvních dovedností, které děti začínají rozvíjet, a box poskytuje ideální prostředí pro rozvoj této činnosti. Děti se učí rozlišovat tvary a zároveň trénují svou jemnou motoriku při umisťování dřevěných dílků do správných otvorů. 

Kromě vzdělávacích aspektů je tento aktivity box také vizuální lahůdkou. Jeho moderní design a harmonické barvy ho činí nejenom praktickou, ale také atraktivní hračkou, která se bude líbit jak dětem, tak rodičům. Box obsahuje pět různých tvarů a dřevěné kladívko. Tyto jednoduché, ale efektivní hračky jsou skvělým způsobem, jak podporovat rozvoj dětských dovedností a zároveň poskytovat hodiny zábavy.

Vlastnosti:

  • rozměry šířka: 23 cm, výška: 8,5 cm, hloubka: 16 cm
  • obsahuje 5 různých tvarů a dřevěné kladivo
  • nevhodné pro děti do 12 měsíců

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: