Postýlka pro panenky MINIFLOWERS

HW-2160*

Nový produkt

Tato kouzelná dřevěná postýlka je ideálním místem pro bezstarostný spánek malých panenek a plyšáků. Užijte si kouzlo mateřství a fantazie s touto kvalitní hračkou, která nabízí spoustu zábavy a možností pro malé panenky a jejich rodiče.

Více informací

1 699 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Vítejte v říši sladkých snů pro panenky a plyšáky! Tato kouzelná dřevěná postýlka je přesně to, co malé panenky a jejich rodiče potřebují pro bezstarostný spánek a sladké sny. Elegantní ratanový design čela postýlky přidává do každého dětského pokoje jedinečný dotek elegance a stylovosti. Součástí postýlky je také kouzelný mobilní závěs, který se jemně pohupuje a tichými tóny uspává malé panenky do sladkých snů.

Díky dodávaným polštáři a dekám v nádherně pastelovém odstínu je postýlka kompletní a připravená na pohádkový spánek. S tímto příslušenstvím budou malé panenky a jejich rodiče mít spoustu zábavy při vymýšlení příběhů a nekonečných dobrodružství. Postýlka dostatečně prostorná pro panenky a plyšáky o velikosti až 50 cm, což z ní dělá ideální místo pro odpočinek a hru. Užijte si kouzlo mateřství a fantazie s touto kvalitní dřevěnou postýlkou.

Vlastnosti:

  • dřevěná postýlka pro panenky včetně polštářků a přikrývky
  • materiál: vnější materiál 35% bavlna, 65% polyester
  • přední strana postýlky s ratanovým vzhledem
  • postýlka vhodná pro panenky a plyšáky do velikosti 50 cm
  • rozměry: výška 50 cm, šířka 32 cm, hloubka 54 cm
  • vhodné od 3 let

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii: