Dřevěný pracovní stůl MASTER

HW-4905*

Nový produkt

Pracovní stůl obsahuje 8 různých nástrojů a rozsáhlé 40dílné příslušenství.

Více informací

2-4 týdny

4 299 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Pro malé nadšence do řemesel je tato dětská dílna zárukou nekonečné zábavy a kreativity. S touto dílnou získají děti 8 různých nástrojů, jako je ruční pila, okružní pila, kladivo, šroubovák, klíč, vodováha, úhel nebo řezací nůž. Kromě toho obsahuje rozsáhlé 40dílné příslušenství, jako jsou šrouby, matice, hřebíky, ozubená kola, dřevěné díly s otvory a dřevěné kostky se suchým zipem pro řezání.

Na masivní pracovní ploše z tvrdého dřeva s potiskem pravítka můžete libovolně šroubovat a zatloukat. K dispozici je i skvělá okružní pila, pomocí které mohou děti rozdělit dodávané kostky. Pracovní kousky lze zase zajistit a upravovat na funkčním upínacím zařízení. Samozřejmě nezapomínáme na pořádek! Výsuvný šuplík, nástěnný panel s nástroji a boční háky pro pilu poskytují dostatek místa pro nástroje a příslušenství. Ve skříni lze pohodlně uschovat materiály a pracovní kousky.

Tato odolná dětská dílna je vyrobena z kvalitního dřeva a díky modernímu, příjemnému designu zapadne do každého dětského pokoje. S touto dílnou se děti nejen zabaví, ale i rozvíjí svou kreativitu a dovednosti.

Vlastnosti:

  • dřevěný pracovní stůl pro mladé řemeslníky
  • s 8 různými nástroji, jako je sekačka, kladivo, šroubovák, klíč, pila, vodováha, čtvercový a řezací nůž na dřevo
  • 40dílná sada příslušenství se šrouby, maticemi, hřebíky, ozubenými koly, dřevěnými díly s otvory, dřevěnými kostkami se suchým zipem na řezání
  • velká, pevná pracovní plocha z tvrdého dřeva s vyvrtanými otvory a potiskem pravítka
  • funkční svěrák
  • rozměry: šířka 59 cm, výška 73 cm, hloubka 38 cm
  • celkem je k dispozici 47 dílů - 7 volných nástrojů + 40 dalších doplňků

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii: