Dětská dřevěná pračka LUCKY

HW-48142*

Nový produkt

Dětská dřevěná pračka Lucky se šňůrou na prádlo, žehlicím prknem, košem na prádlo a žehličkou.

Více informací

2-4 týdny

3 599 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Pro malé rodiče je péče o jejich panenky důležitou součástí hry. A když se panenčiny šaty zašpiní při hře nebo při dovádění, není nic lepšího než je vyprat. Díky dřevěné pračce se tato práce stává zábavnou aktivitou. Dětská pračka je jako skutečný pomocník pro malé domácnosti. Kromě samotné pračky dostanete i stylový koš na špinavé prádlo v olivové barvě s roztomilým potiskem.

Jakmile se prádlo ocitne v bubnu pračky, mohou malí majitelé naplnit přihrádku na prášek a nastavit požadovanou teplotu pomocí otočného knoflíku. Pak stačí jen zmáčknout tlačítko a pustit pračku. Když děti otočí kolečkem pod poklopem, buben se začne pohybovat. Děti pak mohou pozorovat, skrz okénko jak se prádlo pohybuje. A když je prádlo vyprané, mohou je děti pověsit na sušák, který je připevněný na boku pračky. Zde se oblečení usuší po vyprání. A aby bylo žehlení jednoduché, mohou děti snadno vyndat žehlicí prkno z držáku a položit ho na sušák. Tak zůstane pevně a bezpečně na místě. Součástí balení je i dřevěná žehlička, která je perfektně přizpůsobená pro malé dětské ruce.

Dětská pračka není jen hračka, ale také vzdělávací nástroj. Učí děti zodpovědnosti a péči o věci, a zároveň podporuje jejich kreativitu a motorické dovednosti. Takže nejen zábava, ale také učení je zaručeno!

Vlastnosti:

  • součástí dodávky je dětská pračka s otočným pracím bubnem a knoflíkem se zvukem cvakání, šňůra na prádlo, koš na prádlo, žehlicí prkno a žehlička
  • rozměry dětské pračky: Výška: 52 cm, Šířka: 44 - 72 cm, Hloubka: 29 cm
  • dřevěná pračka je částečně lakovaná v barvě khaki
  • nevhodné pro děti do 3 let

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii: