Dětská prádelna PERY

HW-48141*

Nový produkt

Dětská prádelna PERY s pračkou, žehlicím prknem, žehličkou a košem na prádlo. Masivní a poctivá dřevěná konstrukce zaručí dlouhodobou životnost.

Více informací

4 744 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Rodiče malých panenek vědí, že když se oblečení během hry zašpiní, je třeba ho vyprat. Ale co když by praní mohlo být stejně zábavné jako hra? S dětskou pračkou se to stává skutečností! Tato úžasná hračka dělá z domácích prací zábavu. Obsahuje vše potřebné pro úspěšné praní a sušení prádla malých panenek. 

Jakmile se prádlo ocitne v bubnu, malí pomocníci naplní prací prášek a nastaví požadovanou teplotu. Pak stačí jen stisknout tlačítko a pračka se spustí. A když se prádlo pere, mohou děti sledovat, jak se prádlo točí. Když je prádlo vyprané, mohou ho děti pověsit na sušák, který je připevněný na boku pračky. A k dokončení péče o prádlo patří také žehlení. Malé hospodyňky si mohou vzít žehlicí prkno z držáku a položit ho na sušák. A s dřevěnou žehličkou, která je součástí balení, je žehlení snadné a bezpečné i pro malé ruce.

Vlastnosti:

  • pomáhá rozvíjet dětskou fantazii a motoriku
  • vhodné pro děti od 3 let
  • dodáváno v rozmontovaném stavu
  • rozměr: výška: 86 cm, šířka: 44- 72 cm, hloubka: 29 cm
  • součástí je dětská pračka s otočným pracím bubnem a knoflíkem se zvukem cvakání, sušička, koš na prádlo, žehlicí prkno a žehlička

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii: