Dětský gril MAX

HW-4821

Nový produkt

Dětský gril vyrobený ze dřeva včetně šesti dílné sady na grilování.

Více informací

2 229 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

S dětským grilem MAX se malí kuchaři stávají skutečnými mistry grilování. Tento stylový gril z přírodního dřeva s láskyplnými detaily dětem zpříjemní léto tím, že si samy opékají maso, párek či jiné lahůdky. Dětský gril má otevírací víko, takže děti mohou kdykoli otáčet grilované dobroty pomocí grilovacích kleští. Kromě toho má dětský gril také vařící plotnu, na které lze udržovat teplotu již grilovaných pokrmů.

Balení obsahuje dětský gril, 2 párek, steak, kuře, kečup, hořčici, grilovací koření a grilovací kleště. Každý detail je vyroben z kvalitního dřeva a dodává grilu autentičnost. Samotný gril je dodáván s 6 kusy dřevěného příslušenství: 2 párek, steak, kuře, kečup, hořčici, grilovací koření a grilovacími kleštěmi. S dětským grilem děti nejenže rozvíjejí svou kreativitu a dovednosti při vaření, ale také si užívají příjemného času venku. Tento dětský gril je nejenom zábavnou hračkou, ale také podporuje fantazii a sociální interakci, když děti hravě spolupracují při přípravě a servírování pokrmů. 

Vlastnosti:

  • dodáváno se 6 kusy dřevěného příslušenství: 2 klobásy, steak, kuřecí maso, kečup, hořčice, grilovací koření a grilovací kleště
  • rozměry dětského grilu: šířka 54 cm, výška 63 cm, hloubka 30 cm

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: