Dětské chodítko - vozík, modrá

PO-269436*

Nový produkt

Chodítko včetně brzdového systému, pogumovaných dřevěných kol a ocelových os. Vyrobeno z masivního buku a vhodné pro děti od 1 roku.

Více informací

3 099 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška48 cm
Šířka36 cm
Délka61 cm
Hmotnost3,8 kg

Více informací

Představte si malého objevitele, který se snaží objevovat svět kolem sebe. S tímto dětským chodítkem bude každý krok na jeho cestě plný radosti a bezpečí. Tento kousek je vyroben z pevného bukového dřeva a vybaven gumovými kolečky s ocelovými osami, což zajišťuje nejen pevnost, ale i plynulý pohyb. A co je nejdůležitější, má systém brzd, který umožňuje dětem pohybovat se s jistotou a bezpečím. Pomocí brzdové tyče s plastovými koncovkami lze snadno a plynule nastavit účinnost brzdy bez použití nářadí.

Díky svým rozměrům nabízí velkou úložnou plochu, kde si děti mohou vést všechny své oblíbené hračky. Ať už jde o první kroky, nebo pokročilé dobrodružství, chodítko je ideální pro děti ve věku od 1 do 6 let.

S ergonomickou rukojetí ve výšce 46 cm poskytuje dětem pevný základ a umožňuje jim pohodlně se učit chodit bez obav, že by se vůz převrátil. Chodítko není jen praktickým pomocníkem pro děti, ale také skvělým dárkem k narozeninám nebo Vánocům. Dejte svému malému dobrodruhovi nástroj, který mu pomůže prozkoumat svět a zároveň mu poskytne zábavu a bezpečí.

Vlastnosti:

  • buk, pastelově modrá a bezbarvý lak
  • výška rukojeti 46 cm
  • pogumovaná dřevěná kola, ocelová náprava
  • s brzdovým systémem: brzdný účinek plynule nastavitelný
  • pro děti od 1 roku

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: