Žákovský stůl ADAM - B, trojmístný

Nový produkt

Žákovský stůl ADAM do odborné učebny chemie či fyziky v základním provedení pro tři žáky.

Po pravé straně si můžete zvolit veškeré dostupné příslušenství či příplatkovou variantu povrchu HPL, který je odolný vůči běžným chemikáliím, vodě, teplu.

Vybavením učebny chemie, fyziky, biologie nábytkem ze série ADAM nešlápnete vedle.

Více informací

8-12 týdnů

9 646 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Stoly jsou standardně opatřeny rektifikačními patkami, clonou, standardní velikost stolů je 6 (76 cm) a deska LTD. Pokud máte zájem o jinou velikost, uveďte, prosím, tuto informaci do poznámky. Stůl standardně vyrábíme v rozměru 180x60 cm.

Žákovský stůl můžete vybavit příslušenstvím, které jistě využijete při výuce přírodovědných předmětů. Toto příslušenství naleznete v konfigurátoru po pravé straně.

Oproti základnímu pracovišti A má tento stůl ve standardní výbavě clonu.

Série nábytku do odborných učeben chemie a fyziky ADAM se díky ocelové konstrukci a HPL desce stává vysoce odolnou vůči vodě, teplu, běžně používaným chemickým látkám ve školních laboratořích, oděru, skvrnám. Ocelová, celosvařovaná konstrukce dodá nábytku určenému pro užívání ve školních chemických a fyzikálních učebnách perfektní stabilitu a stálost.

HPL deska je vyrobena z 19 mm voděodolné překližky, na kterou je nalisovaná vrstva HPL (High Pressure Laminates = vysokotlaký laminát). Tento materiál je to nejlepší, pro vybavení odborných učeben chemie, fyziky a biologie.

Učebnu chemie, fyziky, biologie můžete doplnit učebními pomůckami, které naleznete ZDE.

Minimální odběr těchto žákovských stolů je kompletní třída.

Příslušenství

5 dalších produktů ve stejné kategorii: