Sklopný multisedák AMI - dřevěný

Nový produkt

Sklopné multisedáky vhodné i do užších prostor, se dvěma až pěti místy na sezení v provedení s dřevěným sedákem i opěrákem. Nosnost 260-650 kg

Více informací

12 700 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška75 cm
Šířka104 cm, 156 cm, 208 cm, 260 cm (2-, 3-, 4-, 5-sedák)
Hloubka61 cm
Nosnost260 kg, 390 kg, 520 kg, 650 kg (2-, 3-, 4-, 5-sedák)
Výška sedu44 cm
Šířka sedáku44 cm
Hloubka sedáku43 cm

Více informací

Vítejte ve světě variabilních a praktických multisedáků AMI! Tyto všestranné sedací prvky vám umožní přizpůsobit si svůj interiér přesně podle vašich potřeb a vkusu. Jedním z klíčových prvků multisedáků AMI je jejich velká variabilita. Díky možnosti volby barvy konstrukce, sedáku a opěráku si můžete vytvořit sezení přesně podle svých představ. Multisedáky se sklopnými sedáky nabízejí až pět míst k sezení, což je ideální volba pro prostředí, kde je každý centimetr důležitý. Možnost ukotvení do zdi nebo podlahy zajišťuje stabilitu a zároveň uvolňuje prostor pro pohyb.

Tento praktický a prostorný model se pyšní stabilní kovovou konstrukcí bez područek a sklopnými sedáky. Provedení konstrukce v černé nebo šedé barvě dodává interiéru elegantní a moderní vzhled. Sedáky a opěráky v dřevěném provedení v barvě moření buk dodávají sedacím prvkům AMI příjemný a přirozený vzhled, který se hodí do jakéhokoli prostředí.

Vlastnosti:

  • dřevěný multisedák v barvě moření buk
  • univerzálním designem se sklopnými sedáky
  • s bytelnou svařovanou konstrukcí
  • vhodné pro kancelářské prostory, úřady, firemní jídelny, školní chodby nebo jakékoli čekárny

Příslušenství

    3 dalších produktů ve stejné kategorii: