Sada 7 skládacích stolů ALEX + vozík

Nový produkt

Vysoce odolný skládací a přenosný stůl, vhodný do víceúčelových učeben či veřejných prostor. Můžete ho pohodlně a bezpečně převážet a skladovat na vozíku, který je součástí sady.

Více informací

3-6 týdnů

50 075 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

  • 760 mm

Více informací

Po pravé straně si můžete zvolit rozměry a barvu stolů v konfigurátoru produktů. Pro vytvoření kompletní skládací učebny doporučujeme také skládací, hliníkovou židli PACT.

Sada obsahuje:

  • 7x skládací stůl dle výběru
  • 1x vozík pro uskladění a převoz stolů s brzdovými kolečky

Hrany stolu a mimořádně pevná konstrukce jsou vyrobené z hliníku, rohy PUR. Stůl je tedy opravdu lehký a snadno se přesouvá. Ve složeném stavu má stůl hloubku 85 mm, váží podle rozměru od 6,5 kg do 12,35 kg.

Skládací stůl ALEX nabízíme v mnoha rozměrech, barvách a výškách dle norem ČSN. To vše si můžete zvolit po pravé straně v konfigurátoru produktu.

Eloxovaný hliník: Eloxování neboli anodizace je druh chemicko-tepelné povrchové úpravy výrobků z hliníku. Spočívá ve vytvoření ochranné vrstvy oxidu hliníku na upravovaném povrchu. Tato vrstva již dále neoxiduje, a tím před oxidací chrání i samotný hliník – materiál tedy nerezne. Deska stolu není vyrobena z hliníku.

Vybavení venkovní učebny je pro Vaší školu jistě velká investice, proto jsme pro Vás připravili krátký shrnující text, ve kterém hovoříme o použitých materiálech, o rozdílech v námi nabízeném nábytku a jeho skotečné odolnosti. Tento shrnující text si můžete přečíst ZDE

Zátěžový test školního stolu ALEX

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii: