Skládací plastová židle CVAK, sada 24 kusů + vozík

Nový produkt

Designová skládací židle vyrobená z moderního technopolymeru nabízí perfektní stabilitu a zaručuje dokonalou odolnost. 

ZVÝHODNĚNÁ SADA 24 KUSŮ + 1 TRANSPORTNÍ VOZÍK

Více informací

61 790 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Představte si elegantní řešení pro jakoukoli společenskou událost - židle, která je nejen lehká a snadno přenosná, ale také dokonale ladí s každým stylem díky široké paletě barev. To všechno a mnohem víc nabízí designová židle CVAK. Tato skládací židle z moderního technopolymeru nejenže přináší vynikající komfort, ale také robustnost a stabilitu, což je základní předpoklad pro každou společenskou událost. Bez námahy se čistí, je snadno přenositelná a vhodná jak pro interiérové, tak pro exteriérové prostředí, čímž se stává ideální volbou pro akce jakéhokoli rozsahu.

Kromě těchto skvělých vlastností nabízí židle CVAK také doplňkové příslušenství. Součástí setu je 1 transportní vozík pro 24 židlí, který usnadní přepravu a uskladnění. A pro spojení židlí do řad tu jsou praktické spojky, které vám pomohou vytvořit uspořádané uspořádání pro vaši událost. Spojky lze dokoupit. 

Vlastnosti:

  • lehká, snadno přenosná židle
  • ideální pro jakoukoli společenskou událost
  • na výběr v různých barvách
  • skládací designová židle
  • z moderního technopolymeru

1x Transportní vozík součástí zvýhodněné sady

Transportní vozík je určený pro přepravu až 24 skládacích židlí CVAK.

Představte si, že máte jednoduchý a efektivní způsob, jak snadno přenášet a uskladňovat lehké plastové židle CVAK. To je možné díky transportnímu vozíku navrženému speciálně pro tento účel, který pojme až 24 židlí. Tento transportní vozík je skvělým pomocníkem pro organizátory akcí, majitele restaurací, škol nebo dalších podniků, kde jsou potřeba židle přenášet z místa na místo. Díky němu už není nutné nosit jednotlivé židle ručně, což šetří čas a usnadňuje práci.

Navíc je tento transportní vozík robustní a odolný, což znamená, že můžete bezpečně přenášet i větší množství židlí najednou. Jeho konstrukce je navržena tak, aby poskytovala maximální stabilitu a snadné ovládání při manipulaci s ním. Už nikdy se nebudete muset trápit s ručním přenášením židlí po akcích nebo událostech. S tímto vozíkem to půjde hladce a rychle.

Další příslušenství

Možnost dokoupit 23x spojku do řady jako volitelné příslušenství.

Barva židlí na výběr

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: