PRIMO komoda na výtvarné práce

Nový produkt

Praktická úložná komoda obsahuje celkem 16 nízkých přihrádek ve dvou sloupcích. Komoda se skvěle hodí do mateřských školek nebo škol pro uložení výtvarných prací.

Více informací

3-6 týdnů

7 799 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Sháníte kvalitní nábytek pro mateřské školky nebo jen univerzální nábytek do školních prostor? Pak je nábytek z kolekce PRIMO výbornou variantou. Nábytek je vizuálně barevně příjemný, odolný, snadno udržovatelný a bezpečný. Samozřejmostí je certifikace pro možnost používání ve vzdělávacích institucích. Kolekce PRIMO se skládá z nejrůznějších skříněk, komod a polic, které jsou nabízeny v různých výškách a šířkách a dokonale se tak přizpůsobí potřebám dětí, studentů i učitelů. Série nábytku z kolekce PRIMO se hodí pro uskladnění a uspořádání dětských hraček a školních potřeb a uplatnění nalezne především v mateřských školkách, školních družinách nebo školních třídách. 

Komoda je vyrobená z laminované desky o tl. 18 mm. Tato úložná komoda obsahuje 16 nízkých přihrádek ve dvou sloupcích a je vhodná především pro uložení výtvarných prací. Korpus skříňky je možné vybírat v různých dekorech.

Rozměr:

  • s nástavbou: 1050x1041x450 (výška x šířka x hloubka)
  • bez nástavby: 798x1045x450mm (výška x šířka x hloubka)

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: