Venkovní sestava ARAK I + 4 židle ONE

Nový produkt

Součástí venkovní sestavy je stůl o rozměru 100 x 60 cm s konstrukcí z pevného a odolného eloxovaného hliníku a ergonomická školní židle z nejodolnějšího, recyklovatelného polypropylenu ONE.

Více informací

2-6 týdnů

12 055 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Venkovní školní stůl s laminátovou deskou odolnou vůči nejhorším povětrnostním podmínkám a konstrukcí z eloxovaného hliníku (druh chemicko-tepelné povrchové úpravy výrobků z hliníku, spočívá ve vytvoření ochranné vrstvy oxidu hliníku na upravovaném povrchu).

Žákovská židle ONE je šetrná k životnímu prostředí - je 100% recyklovatelná. Zadní nohy zabraňují žákům v houpání, sedák i opěrka jsou ergonomicky tvarované. Školní židle je stohovatelná po 21 kusech a v nabídce máme také vozík na 21 ks židlí. Nosnost školní židle ONE je 150 kg. Školní židli ONE nabízíme v mnoha velikostech a barvách, které si můžete vybrat po pravé straně v konfigurátoru produktu. Židle je lehká, váží podle velikosti od 1,6 kg do 3,5 kg.

Židle ONE je skvělou variantou pro vybavení jídelen, tříd, venkovních učeben, snadno se přenáší a svou odolností Vás učaruje.

Školní židle ONE je vhodná do interiéru i exteriéru.

Sada obsahuje 1 venkovní stůl ARAK I o rozměru 100 x 60 cm a 4 židle ONE.

BARVA ŽIDLE ONE

BARVA DESKY STOLU ARAN

Příslušenství