Jídelní sestava ONE, čtyři místa, obdélník 140x80

Nový produkt

Součástí jídelní sestavy je stůl ADAM a 4 židle ONE. Prémiová, ergonomická školní židle z nejodolnějšího, recyklovatelného polypropylenu, vyrobená v UK, židle splňuje normy ČSN.

Zátežový test školní židle ONE

Více informací

3-6 týdnů

7 895 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Školní jídelní stůl ADAM je vyroben z rámové konstrukce jäklového tvaru, tato konstrukce je téměř nezničitelná. Deska stolu LTD o tloušťce 18 nebo 25 mm v různých dekorech je snadno omyvatelná a desinfikovatelná. Výšku tohoto školního jídelního stolu si po pravé straně můžete snadno zvolit, přehlednou tabulku velikostí naleznete níže. Nabízíme také jídelní stůl svou výškou vhodný pro mateřské školy.

Žákovská židle ONE je šetrná k životnímu prostředí - je 100% recyklovatelná. Zadní nohy zabraňují žákům v houpání, sedák i opěrka jsou ergonomicky tvarované. Školní židle je stohovatelná po 21 kusech a v nabídce máme také vozík na 21 ks židlí. Nosnost školní židle ONE je 150 kg. Školní židli ONE nabízíme v mnoha velikostech a barvách, které si můžete vybrat po pravé straně v konfigurátoru produktu. Židle je lehká, váží podle velikosti od 1,6 kg do 3,5 kg.

Židle ONE je skvělou variantou pro vybavení jídelen, tříd, venkovních učeben, snadno se přenáší a svou odolností Vás učaruje.

Školní židle ONE je vhodná do interiéru i exteriéru.

Sada obsahuje 1 stůl a 4 židle.

Příslušenství

    25 dalších produktů ve stejné kategorii: