Jídelní sestava TRAMO, 6 míst, obdélník 160x80

Nový produkt

Školní jídelní sestava TRAMO je vhodná do mateřských i základních škol. Tento školní nábytek je vhodný pro nejvyšší zatížení právě ve školních jídelnách. Po pravé straně si můžete zvolit výšku školních jídelních stolů a židlí a barvy konstrukcí a desek.

Rozměr jídelního stolu je 160x80 cm

Více informací

3-6 týdnů

12 188 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Školní jídelní stůl ADAM je vyroben z rámové konstrukce jäklového tvaru, tato konstrukce je téměř nezničitelná. Deska stolu LTD o tloušťce 18 mm v různých dekorech bez příplatku je snadno omyvatelná a desinfikovatelná. Výšku tohoto školního jídelního stolu si po pravé straně můžete snadno zvolit, přehlednou tabulku velikostí naleznete níže. Nabízíme také jídelní stůl svou výškou vhodný pro mateřské školy.

Školní jídelní židle TRAMO je vyrobena z pevné ocelové konstrukce a sedáku z přírodní bukové překližky. Nabízíme Vám také možnost lakování sedáků a opěráků do různých barev - možnost volby naleznete po pravé straně v konfigurátoru produktu. 

Standardní jídelní sestava TRAMO: 6x židle TRAMO, sedák a opěrák buková překližka, 1x stůl 160x80 cm, deska stolu v mnoha dekorech bez příplatku, barva kovové konstrukce dle vzorníku bez příplatku

Tato školní jídelní sestava je ideální volbou pro vybavení školní jídelny.

Příslušenství

25 dalších produktů ve stejné kategorii: