Skládací domeček pro panenky

HW-7013*

Nový produkt

Skládací dřevěný domeček pro panenky se čtyřmi pokoji, balkonem a zahradou se hřištěm je opravdovým skvostem v každém dětském pokoji. Čtyřčlenná rodina panenek, nábytek a hřiště jsou součástí balení.

Více informací

2-4 týdny

3 099 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Každý dětský pokojíček se s tímto pečlivě navrženým domečkem pro panenky stane centrem zábavy a nabídne mnoho možností pro hravou zábavu. Domeček je dokonale praktický. Po skončení hraní ho lze jednoduše složit a uklidit a vy pokojíčku tak bude hned zase krásně uklizeno. Dětská srdce zaplesají nad mnoha krásnými detaily. V zahradě čeká na panenky pískoviště a houpačka. Maminka je může sledovat z balkonu nebo kuchyně, nejraději pak z pohodlného houpacího křesla. Do horního patra, které je vybaveno praktickým žebříkem, se tak malí obyvatelé dostanou velice snadno.

21dílný nábytek stylově vybaví čtyři pokoje. Přesné zařízení kuchyně, obývacího pokoje, koupelny a ložnice záleží na malých interiérových designérech. Přes vstupní dveře rodina panenek vstupuje do svého domova. Před oknem visí truhlík s žlutými květy. Večer je možné zatáhnout barevné závěsy v přízemí a uložit se ke spánku v pohodlných postýlkách.

Vlastnosti:

  • domeček pro panenky se 4 pokoji, balkonem a zahradou s dětským hřištěm
  • 21 nábytkových dílů a 4 ohýbací panenky
  • výška: 50 cm, šířka 80 cm (šířka v zavřeném stavu 38 cm), hloubka 42 cm
  • vhodné pro děti od 3 let

Příslušenství

    10 dalších produktů ve stejné kategorii: