Dřevěná stohovací věž SPACE

HW-6022*

Nový produkt

Dřevěná stohovací věž pro miminka do 12 měsíců. Věž je skvělým nástrojem pro rozvoj dětské jemné motoriky a koordinace mezi rukou a okem.

Více informací

2-4 týdny

399 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Pro malé děti je důležité, aby jejich hračky byly nejenom zábavné, ale také podporovaly jejich vývoj a dovednosti. Stohovací věž z kolekce SPACE je přesně takovou hračkou, která nabízí zábavu i vzdělávání zároveň.

Tato moderně navržená stohovací věž je nejenom atraktivní svými barevnými detaily, ale také je skvělým nástrojem pro rozvoj dětské jemné motoriky a koordinace mezi rukou a okem. Děti mají za úkol skládat dřevěné dílky podle jejich velikosti, což je docela výzva. Každé správně umístěné dílku je malým úspěchem a když je nakonec na vrcholu celé stavby umístěna koruna v podobě hvězdy, děti se cítí jako opravdoví mistři.

Věž je vyrobena z kvalitního dřeva a skládá se z pěti stavebních dílků. Tato jednoduchá, ale efektivní hračka nabízí nekonečné možnosti zábavy a učení. Děti se nejenom baví, když staví a zkoumají, ale také se učí důležité dovednosti, jako je soustředění, trpělivost a prostorová představivost. Každý dílek této věže je pečlivě navržen tak, aby splňoval bezpečnostní normy pro hračky a zároveň poskytoval dětem prostor pro kreativitu a experimentování.

Vlastnosti:

  • rozměry stohovací věže: šířka: 9 cm, výška: 16,5 cm, hloubka: 9 cm
  • nevhodné pro děti do 12 měsíců
  • skládá se z pěti dílků

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: