Motorická hračka SPACE

HW-6020*

Nový produkt

Dětská dřevěná motorická hračka SPACE v atraktivním designu a moderním barevném provedení.

Více informací

2-4 týdny

2 099 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Pro děti je hra základním prvkem učení a rozvoje. Nová motorická hračka SPACE je jako stvořená pro rozvoj dětských dovedností. Toto stabilní dřevěné hrací středisko je vysoce kvalitně zpracováno a láká malé dobrodruhy ke hrám, chytání a objevování. Jeho zvláštní zaoblený tvar nejen skvěle vypadá, ale také poskytuje příjemný a bezpečný herní zážitek, protože zde nejsou žádné rohy.

Motorická hračka nabízí široké možnosti hraní a objevování. Motorickou smyčku s raketou a hvězdou, posuvné prvky, otočné dřevěné detaily s tištěnými čísly a vesmírnými prvky, a 4 různé zásuvné kostky.

Motorická smyčka je odnímatelná, takže se s ní lze hrát i samostatně. Tato multifunkční hračka byla navržena tak, aby děti hravou formou provázala v jejich učebním procesu. Hráčky nejen rozvíjejí dětskou zručnost, prostorové vnímání a motorické dovednosti, ale také logické myšlení.

Pokud hledáte zábavný a vzdělávací nástroj pro vaše dítě, motorická hračka SPACE je tou správnou volbou. Umožní vašim dětem prozkoumávat a učit se hravou formou, a zároveň se budou bavit a rozvíjet své schopnosti.

Vlastnosti:

  • motorická hračka s různými hrami
  • bezpečné díky zaobleným rohům
  • potištěná a lakovaná moderními barvami
  • rozměry motorické kostky: šířka: 29 cm, výška: 38 cm, hloubka: 23 cm
  • nevhodné pro děti do 12 měsíců

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: