Užitečné informace

Nejprodávanější produkty

Novinky

Školní družina

I ve škole existuje místo, kde mohou malí žáci na pár chvil zapomenout na učení a užít si spoustu legrace. Školní družina slouží výchově, vzdělávání, rekreační, sportovní a zájmové činnosti žáků v době mimo vyučování.

Školní družina Počet produktů: 209

Podkategorie

  • Hračky a hry

    Už J. A. Komenský razil heslo - ŠKOLA HROU a proto i v naší nabídce pro základní školy naleznete kategorii hračky. V nabídce neleznete nejen vzdělávací didaktické hry a hračky, ale také dřevěné kuchyňky, domečky pro panenky, obchůdky či dětské dílenské stoly s nářadím. Velmi oblíbené jsou i děstké stany a týpí. Novinkou jsou zde pěnové hry a hračky, které budou Vaše děti či děti Vám svěřené určitě milovat.

  • Pěnové podlahy

    Pěnové podlahy jsou vyrobeny z vysokolehčeného síťovaného polyethylénu české výroby VYLEN®, který je opatřený certifikátem o zdravotní nezávadnosti. Vhodný i pro alergiky. Desky izolují chlad od podlahy, hřejí, jsou měkké, lehké, příjemné na dotek, bezpečné. Povrch nezpůsobuje odřeniny a spáleniny. Díky možným barevným kombinacím se tato tepelná a zvuková izolace podlah výborně hodí do dětského pokoje, dětských koutků, škol, školek, družin atd. Velmi dobré využití je do fitness center a tělocvičen.

  • Pěnové podsedáky

    Pěnové podsedáky jsou vyrobeny z vysokolehčeného síťovaného polyethylénu české výroby VYLEN®, který je opatřený certifikátem o zdravotní nezávadnosti. Vhodné i pro alergiky. Podsedáky izolují chlad, hřejí, jsou měkké, lehké a mají příjemný povrch. Nesají vodu ani pot a jsou omyvatelné. Můžete ho využívat i u vody.

  • Tvoříme

    Kategorie "Tvoříme" zastřešuje jak už název napovídá veškeré pomůcky, nástroje a ostatní doplňky určené k dětské tvorbě. Kategorii pro Vás naplníme potřebami pro kreslení a malování, dále zde naleznete pěnové papíry, razítka a další...kategorii stále rozšiřujeme.

  • Nábytek
  • Sedací vaky
  • Molitanové stavebnice

    Molitanové stavebnice rozvíjí dětskou představivost a motorické schopnosti. Molitanové stavebnice jsou bezpečnou hračkou pro děti ve školkách i školách. Pomocí kostek mohou děti vytvářet domečky a bunkry.

  • Modulový systém

    Moderní taburetové sezení vhodné do mateřských škol, předškolních, školních a komunitních zařízení, nabízející možnost tvorby nejrůznějších sestav z 8 základních tvarů- jednoduché propojování díky zkosení a plynulým přechodům.

  • Lezecké stěny

    Lezecké stěny jsou vhodné jako vybavení do školních tělocvičen. Nabízí perfektní možnost rozvoje fyzické síly u dětí. V této kategorii naleznete rozšiřující doplňky pro lezecké stěny jako jsou různé chyty nebo tabule na kreslení. 

na stránku
Zobrazeno 145 – 168 z 209 položek
Zobrazeno 145 – 168 z 209 položek