Variabilní učebna 15x NACHO + 15x ONE

Nový produkt

Zvýhodněná sada vybavení do školních učeben. Sada variabilní učebny se skládá z 15 kusů stolů NACHO, pomocí kterých můžete třídu uspořádat dle vašich potřeb. Díky kolečkům s brzdou je tak každé přeskupení otázkou pár vteřin a zcela tichou záležitostí. Součástí je také 15 kusů ergonomických školních židlí ONE. Pokud máte zájem o více barev židlí, napiště tuto informaci do poznámky k objednávce.

Více informací

71 995 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Zvýhodněná sada školního nábytku pro vytvoření variabilní učebny dle vašich představ se skládá z 15 kusů variabilních stolů NACHO a 15 kusů ergonomických židlí ONE. 

Variabilní školní učebny jsou vhodné pro inovativní, moderní výuku. Každý tvar sám o sobě nabízí řadu možností kombinací, které je navíc možné vzájemně kombinovat a vytvořit tak učebnu, kde je možné pracovat ve skupinách i samostatněBěhem pár vteřin přestavíte učebnu tak, aby vyhovovala nejrůznějším způsobům výuky. Učebna je tak využitelná například pro výuku jazyka, kdy se ze stolů vytvoří sdílená pracoviště pro skupiny. Na další hodinu pak během chvilky vytvoříte učebnu pro test z matematiky, kdy každý žák bude mít svůj vlastní stůl.

VARIABILNÍ STŮL NACHO

Konstrukce variabilního stolu NACHO je tvořena rámovým celosvařencem, který zaručuje pevnost stolu i po dlouhých letech přesouvání. Konstrukce je navíc ošetřena vypalovanou práškovou barvou. Nohy stolu jsou ke konstrukci pevně přivařeny a sestávají se z trubkového profilu o průměru 50 mm a tl. 1,5 mm. Koncovky nohu jsou opatřeny plastovými kluzáky, které nezanechávají stopy na podlaze. Dále je možné nohy žákovského stolu osadit libovolným množstvím koleček s brzdou.

Stůl NACHO obsahuje oboustranně laminovanou LTD desky o tl. 18 nebo 25 mm. Rohy stolu jsou pro větší bezpečí zakulaceny již v základu. Po obvodu desky je nalisována ABS hrana tl. 2 mm v dekoru odpovídajícím pracovní ploše. Samozřejmostí je možnost volby dekoru nebo kabelové průchodky. Stůl je také možné rozšířit o univerzální plastové boxy od britského výrobce Gratnells, kdy je pod pracovní deskou stolu umístěn výsuvný systém pro tyto boxy. Boxy tak mohou sloužit jako odkládací polička, která ale není fixována na svou pozici pod lavicí. Pokud žákovské stoly doplníte ještě o boxové skříně, může vyučující připravit veškeré materiály do boxů ještě před hodinou.

Školní stůl NACHO je perfektní volbou do variabilních učeben, poskytuje dostatečný prostor pro studenty a splňuje ergonomické požadavky dle normy ČSN EN 1729-1.

Rozměry pracovní desky:

  • Celková šířka: 1060 mm
  • Celková hloubka: 580 mm

ŽIDLE ONE

Žákovská židle ONE je šetrná k životnímu prostředí - je 100% recyklovatelná. Zadní nohy zabraňují žákům v houpání, sedák i opěrka jsou ergonomicky tvarované. Školní židle je stohovatelná po 21 kusech a v nabídce máme také vozík na 21 ks židlí. Nosnost školní židle ONE je 150 kg. Školní židli ONE nabízíme v mnoha velikostech a barvách, které si můžete vybrat po pravé straně v konfigurátoru produktu. Židle je lehká, váží podle velikosti od 1,6 kg do 3,5 kg. Židle ONE je skvělou variantou pro vybavení jídelen, tříd, venkovních učeben, snadno se přenáší a svou odolností Vás učaruje. Školní židle ONE je vhodná do interiéru i exteriéru.

Upozornění: Židle v černé barvě je dostupná pouze ve velikosti 6.

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: