300x100 Tabule trojlistá na pylonech Zobrazit větší

300x100 Tabule trojlistá na pylonech

UB - 300x100

Nový produkt

Keramická, magnetická tabule na pylonech se třemi popisovacími plochami o rozměru 300x100 cm a tenkou odkládací lištou. Pylony této tabule jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku o průřezu 8x8 cm. Rám tabule je také z eloxovaného hliníku s šedými plastovými rohy. Po pravé straně máte možnost navolit si tabuli přesně podle Vašich představ. Tato tabule je vhodná pro projekci.

Více informací

4-6 týdnů

87 392 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

To co je pro ostatní atyp, je pro nás standard. U veškerých školních trojlistých, pylonových tabulí SKOLATO máte na výběr 5 barev povrchu: bílý, zelený, černý, modrý a antracitový. Všechny tyto povrchy jsou keramické a magnetické. Můžete si zvolit, jak daleko budou Vaše pylony od zdi a jakou budou mít výšku a v neposlední řadě také vybírat z mnoha druhů linkování školní pylonové trojlisté tabule či si nakonfigurovat vlastní linkování.

Povrch školních trojlistých pylonových tabulí je určen pro nejvyšší zatížení, při běžném užití téměř nezničitelný, sendvičová konstrukce zajistí to, že se tabule nekroutí, keramika: certifikovaný povrch e3. Posuv tabule je tichý a komfortní. Výška pylonů je 400 cm.

Po pravé straně si, prosím, zvolte barvu jednotlivých ploch tabule, linkování, montáž, délku pylonů, druh lišty, materiál zdi a do poznámky k objednávce prosím uveďte výšku stropu v učebně, kde se tabule bude montovat.

Příslušenství

4 dalších produktů ve stejné kategorii: