Kompletní učebna LTD, 14 žáků

111201

Nový produkt

Kompletní vybavení jazykové či multimediální třídy LTD - užší varianta vhodná do malých učeben. Níže naleznete veškeré potřebné informace.

Učebna pro 14 žáků

Více informací

8-12 týdnů

50 022 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Kompletní jazyková učebna LTD obsahuje:

  • 6x dvoumístný stůl LTD 130 x 60 cm
  • 2x lichoběžníkový stůl LTD 140 x 60 cm
  • 1x uzamykatelná skříňka + 1 šuplík 60 x 60 cm

Celkové rozměry třídy: 5496 mm délka, 1903 mm šířka (podrobný plánek naleznete níže)

Tato odborná jazyková učebna je vhodná pro 14 dětí + 1 učitelské pracoviště

Odolný a zároveň vzdušný a moderní nábytek do jazykové třídy. Odolnost žákovských stolů zajišťuje rámová, celosvařená konstrukce lakovaná do libovolné barvy RAL a LTD deska v základní variantě o tloušťce 18 mm, opatřená 2mm ABS hranou a dekoru buk. Barvu konstrukce, dekor LTD desky, tloušťku desky, velikost a další příslušenství si můžete zvolit po pravé straně v konfigurátoru produktu. Každý stůl je v základní variantě osazen rektifikačními patkami pro vyrovnání nerovností podlahy.

Pokud si v konfigurátoru zaškrtnete výklopná zásuvka ANO 1 kus, každý stůl bude osazen 1 ks výklopného panelu, který bude obsahovat 2x zásuvku a WLAN. Pokud zaškrtnete ANO 2 kusy, bude všech 6 dvoumístných stolů osazeno 2 výklopnými zásuvkami. Lichoběžníkové stoly a katedra budou obsahovat pouze 1 výklopnou zásuvku.

Pokud si v konfigurátoru zaškrtnete kabelová průchodka ANO, každý stůl bude osazen 2 ks kabelové průchodky + katedra pouze 1 kusem kabelové průchodky.

Níže naleznete přehlednou tabulku velikostí a vzorník barev kovové konstrukce.

Příslušenství

7 dalších produktů ve stejné kategorii: