Celoplastová židle PIX s područkami

Nový produkt

Celoplastová designová židle PIX s područkami do interiéru a exteriéru je dokonale všestranná, pohodlná a stohovatelná po 5 kusech.

Více informací

2 399 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška82 cm
Šířka63 cm
Hloubka53 cm
Hmotnost6 kg
Výška sedu46 cm
Šířka sedáku45,5 cm

Více informací

Otevřete svůj prostor stylu s inovativními a pohodlnými židlemi PIX! Tyto židle nejenže zlepší vzhled vaší kavárnykanceláře nebo venkovního prostoru, ale také přinesou do vašeho interiéru svěží barevný nádech a nezaměnitelný komfort. Židle PIX je mistrovským dílem v oblasti všestrannosti. Díky své lehkosti a pevnosti je ideální volbou pro jakékoli prostředí, ať už si přejete ozdobit interiér vaší kavárny nebo zpříjemnit posezení ve venkovním prostoru. Židle jsou samozřejmě skvělou volbou pro školní prostředí. Navíc možnost stohování po pěti kusech zajišťuje snadnou manipulaci a úklid.

Sedět na židli PIX znamená nejen pohodlí, ale i styl. S její nabídkou v sedmi krásných barvách si můžete vybrat tu, která dokonale ladí s vaším prostředím. Židle PIX jsou zárukou všestrannosti a pohodlí ve vašem prostoru. Tyto lehké židle, vyrobené z jednoho kusu kvalitního polypropylenu, jsou ideální volbou pro vnitřní i venkovní použití. Jejich snadná údržba a možnost stohování vám ulehčí život a přinesou do vašeho prostoru osvěžující nádech moderního designu. Nechte se unést barevným světem židlí PIX.

Vlastnosti:

  • lehká a pohodlná židle
  • stohovatelná po kusech
  • vyrobená z jednoho kusu polypropylenu
  • pro vnitřní i venkovní použití
  • v sedmi barvách

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: