Křeslo NYO 3-sedák

Nový produkt

Dokonalá a stylová kolekce moderního sezení NYO nabízí pohodlná křesla, pohovky nebo lavice. Kolekce skvěle doplní prodejní prostory nebo hotelové lobby. 

Více informací

38 490 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška75 cm
Šířka173 cm
Hloubka70 cm
Nosnost340 kg
Výška sedu44 cm

Více informací

Řada NYO představuje revoluční modulární koncept spojující praktičnost, pohodlí a design do jedinečného celku. Sestavte si svůj vlastní prostor podle svých představ a nechte svou kreativitu volně proudit. Odvažte se snít o obloukových či kruhových uspořádáních a najděte tak dokonalé řešení pro každý interiér. Moderní kolekce sezení NYO se hodí v podstatě kdekoliv, kde potřebujete spojit estetiku s praktičností. Od prodejních prostorů a galerií, přes hotelová lobby a odpočinkové zóny v konferenčních centrech až po recepce. Ale to není vše. NYO se dokáže prosadit i v neformálních kancelářských prostorách, kde poskytuje ideální místo pro spontánní brainstorming nebo rychlý relaxační moment. Skvěle se také uplatní ve školních prostorech a stane se perfektním místem pro odpočinek a konverzaci studentů. 

Tyto modulární jednotky jsou vybaveny vysoce kvalitními polyuretanovými čalouněnými sedáky, které se snadno kombinují s různými potahovými látkami a barevnými odstíny, čímž se přizpůsobí individuálnímu vkusu a stylu prostředí. Rám je dostupný ve čtyřech elegantních barvách - od klasické černé až po sofistikovanou béžovou - a je vybaven transparentními polykarbonátovými kluzáky, které dodávají lehkost celé konstrukci. Jednoduchá sestavení do libovolných kombinací umožňuje vytvořit stylová křesla, pohovky a lavice, které zkrátka budou šířit inspiraci.

Vlastnosti:

  • inovativní modulární systém
  • kombinuje funkčnost, pohodlí a design
  • kolekce NYO lze snadno sestavit do libovolných kombinací
  • rám k dispozici ve čtyřech barvách
  • doplněn transparentními polykarbonátovými kluzáky

Barva podnoží

Látka kategorie 1
Složení: 100% Polyester
Gramáž: 190 g/m2 ±5%, 285 g/bm ±5%
Šířka: 150 cm ±2%
Odolnost vůči prodření: 40.000 cyklů
Stálost na světle: 3-4 (ISO 105 - B02:1999)
Stálost při tření: za vlhka: 4-5; za sucha: 4-5 (ISO 105 - X12:1995) 

Obrázky (barevnost, struktura látky) mají pouze ilustrativní charakter.

Příslušenství

    8 dalších produktů ve stejné kategorii: