B-Wall 10 - sestava lezecké stěny a dopadové matrace

Bloc10+MatraceSchool10

Nový produkt

B-Wall lezecká stěna je vhodná pro školy a školky a nabízí možnost rozvoje fyzických schopností dětí.

Tato sestava se skládá z lezecké stěny (10 panelů) a dopadové matrace, která je 100% kompatibilní s lezeckými stěnami B-Wall a plně vyhovuje požadavkům bezpečnostní normy. 

Veškeré komponenty jsou certifikovány.

Více informací

3-5 týdnů

94 262 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Tato sestava se skládá z lezecké stěny (10 panelů) a dopadové matrace (5dílná matrace o rozměru 690 x 154 cm). Velké dopadové matrace jsou 100% kompatibilní s lezeckými stěnami B-Wall a plně vyhovují požadavkům bezpečnostní normy. Při jejich navrhování jsem řešili nejen funkčnost, ale i praktické a ekonomické hledisko.

1x lezecká stěna - 10 panelů

Lezecká stěna B-Wall 10 je díky vhodná především do školních tělocvičen. Sada obsahuje jednu lezeckou stěnu skládající se z deseti panelů, která je vyrobena z březové překližky o tloušťce 18 mm. Každá samostatná deska obsahuje 20 otvorů pro lezecké chyty a dřevěný rám na zadní straně. Celková hloubka stěny včetně rámu je 36 mm. Polohu jednotlivých lezeckých chytů lze rychle a snadno měnit dle potřeby a vašich představ.

1x dopadová matrace (5dílná o rozměru 690 x 154 cm)

Součástí lezecké stěny B-Wall 10 je dopadová matrace, která je povinnou součástí lezeckých stěn ve veřejných prostorách, jako jsou právě školy a školky a zabraňuje zranění dítěte během pádu. Matrace je 100% kompatibilní se stěnami a splňuje veškeré bezpečností požadavky. Obal matrace je kvalitní a vysoce odolný vůči znečištění. V případě potřeby je možné obal umýt nebo vyprat v pračce na 30°. Výplň matrace je tvořena z rekonstituované polyuretanové pěny a je zdravotně nezávadná. Spodní strana je vyrobená ze 100% PES, který neobsahuje ftaláty a je protiskluzová. Matrace o rozměru 690 x 154 cm se skládá z 5 dílů, které jsou k sobě navzájem spojeny pomocí suchého zipu. Díky tomu se dají také snadno rozpojit a jednoduše uskladnit, například naskládáním na sebe nebo opřením o stěnu.

Bezpečnostní podmínky dopadové matrace:

Horní deska lezecké stěny nesmí být výše jak 2,59 m nad zemí, vzhledem k maximální výšce tzv. kritického pádu, který je zde stanoven na 1,59 m. Výška každé samotné stěny je 236 cm. Z toho vyplývá, že stěna může být umístěna maximálně 23 cm nad zemí.

Důležitou bezpečnostní podmínkou je také přesah matrace. Ten musí být vždy 1,5 m do strana a před samotnou stěnu. Tento přesah není podmínkou například u lezeckých stěn, které jsou umístěny v rohu a dítěti tak nehrozí úraz pádem z jedné strany.

Certifikace:

Veškeré komponenty lezeckých stěn (desky, chyty, matrace) jsou certifikovány. Lezecké desky a chyty jsou certifikovány a splňují technické normy podle ČSN EN 12572-3. Dopadové matrace splňují technické normy podle ČSN EN 1176-1 a ČSN EN 1177. Jako celek být již certifikovány nemusí.

Parametry:

  • Rozměr jedné lezecké stěny: šířka 78 cm x výška 118 cm x hloubka 3,6 cm
  • Celkový rozměr lezecké stěny B-Wall 10: šířka 390 cm x výška 236 cm x hloubka 3,6 cm
  • Počet otvorů pro chyty v jedné desce: 20
  • Rozměr dopadové matrace: 690 x 154 cm

Balení obsahuje:

  • 1x lezecká stěna skládající se z deseti obdélníkových panelů
  • Sadu 75 lezeckých chytů ve Vámi vybrané barevné variantě. Chyty ze škály VirginGrip vyrobeny z polyuretanu
  • Kompletní příslušenství pro instalaci (hmoždinky pro pevné zdivo, hmoždinky pro sádrokarton, vruty pro uchycení do dřeva)
  • 1x 5-dílnou dopadovou matraci o rozměru 690 x 154 cm ve Vámi vybrané barevně variantě

NEPROVÁDÍME MONTÁŽ LEZECKÝCH STĚN

Lezecké stěny dodáváme s kompletním příslušenstvím pro montáž. 

Příslušenství

19 dalších produktů ve stejné kategorii: