Dětské povlečení formule, krep Zobrazit větší

Dětské povlečení formule, krep

ŠK - 1030676140200

Nový produkt

Dětské povlečení ze 100% bavlny v měkčené krepové úpravě je vhodné pro celoroční použití a zajišťuje dokonalé pohodlí pro spánek. Splňuje certifikaci Oeko-Tex® Standard 100. Vyrobeno v České republice.

Min. odběr 10 kusů.

Více informací

770 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Krásné krepové povlečení s motivem barevných formulí na bílém pozadí je vhodné nejen pro krásné sny po obědovém spinkání dětí v mateřských školkách, ale i do dětských pokojíčků. Krásné a veselé motivy rozzáří každou postýlku a potěší především malé chlapce. Povlečení kombinuje perfektní kvalitu s dlouhou životností. Díky 100% bavlně v krepové úpravě zajišťuje maximální pohodlí a je příjemné na dotek.

Pro větší pohodlí a usnadnění rychlého povlékání je povlečení vybaveno zipem. Ten je pečlivě ukrytý v lemu, není tedy cítit ani vidět. 

Povlečení je ze 100% bavlny v měkčené krepové úpravě s gramáží 145g/m2, zachovává jasné a stálé barvy a neztratí na kráse ani po mnoha vypráních. Prádlo je hladké, savé, prodyšné a odpovídá hygienickým normám. Příjemné jak v létě, tak v zimním období - je tedy vhodné pro celoroční použití.

  Povlečení splňuje certifikaci Oeko-Tex® Standard 100

Jedná se o mezinárodně uznávaný certifikát kvality pro textilní zboží a zaručuje, že výrobek neobsahuje škodlivé látky a je nezávadný pro děti do 3 let. Záleží nám na vysoké kvalitě produktů a právě tento certifikát Vám garantuje bezpečnost produktů i celého jeho výrobního procesu ve vztahu ke zdraví a životnímu prostředí. Každá součást povlečení, ať se jedná o nit, knoflík nebo zip, byla testována na přítomnost škodlivých látek a podléhá nejpřísnějšímu testování. Povlečení je tedy maximálně bezpečné pro dětské zdraví, obzvlášť pro kojence a osoby se zvýšenou alergickou reakcí. 

  Vyrobeno v České republice.

Minimální odběr 10 kusů.

Povlečení lze bez obav prát při teplotě 60°C a žehlit při teplotě 200°C. 

Souprava obsahuje:

  • 1x povlak na polštář: 45 x 60 cm
  • 1x povlak na přikrývku: 135 x 90 cm

Složení:

  • 100% bavlna v krepové úpravě

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: