Venkovní stůl ALAK mahagon

Nový produkt

Jednoduchý, bezúdržbový stůl do venkovních učeben a venkovních tříd ALAK, konstrukce z pevného a odolného eloxovaného hliníku. Stůl je odolný vůči mrazu, sněhu, dešti, slunci.

Více informací

7 699 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Tento stůl vyrobený ze syntetického dřeva vyrobeného z recyklovaných materiálů má čisté a jednoduché linie, které promění váš venkovní prostor. Odolný a bezúdržbový stůl lze ponechat venku po celý rok, nebude vykazovat žádné známky poškození a bude vypadat dobře po mnoho let. Stůl je odolný vůči nejhorším povětrnostním podmínkám.

Eloxovaný hliník: Eloxování neboli anodizace je druh chemicko-tepelné povrchové úpravy výrobků z hliníku. Spočívá ve vytvoření ochranné vrstvy oxidu hliníku na upravovaném povrchu. Tato vrstva již dále neoxiduje, a tím před oxidací chrání i samotný hliník – materiál tedy nerezne.

Parametry:

  • Výběr výšky pro všechny věkové skupiny
  • Pevná a odolná laťková deska z recyklovaného plastu mahagonového vzhledu
  • Odolný vůči UV záření a vodě
  • 100% bezúdržbový
  • 100% recyklovatelný

Tyto rozměry obsahují otvor na slunečník: 125 x 90 cm, 125 x 125 cm, 180 x 90 cm

Venkovní třídy zažívají velký boom u nás i v celém světě. Výuku ve venkovních třídách si oblíbili jak žáci tak kantoři po celém světě.

Vybavení venkovní učebny je pro Vaší školu jistě velká investice, proto jsme pro Vás připravili krátký shrnující text, ve kterém hovoříme o použitých materiálech, o rozdílech v námi nabízeném nábytku a jeho skutečné odolnosti. Tento shrnující text si můžete přečíst ZDE

Příslušenství