Venkovní stůl ARAN I

Nový produkt

Jednoduchý, bezúdržbový žákovský stůl do venkovních učeben a venkovních tříd kruhový, konstrukce z pevného a odolného eloxovaného hliníku, deska laminát. Stůl je odolný vůči mrazu, sněhu, dešti, slunci.

Více informací

3-6 týdnů

10 902 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

  • 100 cm
  • 120 cm

Více informací

Venkovní školní stůl s laminátovou deskou odolnou vůči nejhorším povětrnostním podmínkám a konstrukcí z eloxovaného hliníku. Vybírat můžete z mnoha rozměrů, výšek stolu a barev.

Eloxovaný hliník: Eloxování neboli anodizace je druh chemicko-tepelné povrchové úpravy výrobků z hliníku. Spočívá ve vytvoření ochranné vrstvy oxidu hliníku na upravovaném povrchu. Tato vrstva již dále neoxiduje, a tím před oxidací chrání i samotný hliník – materiál tedy nerezne.

Venkovní třídy zažívají veliký boom u nás i v celém světě. Výuku ve venkovních třídách si oblíbili jak žáci tak kantoři po celém světě.

Vybavení venkovní učebny je pro Vaší školu jistě velká investice, proto jsme pro Vás připravili krátký shrnující text, ve kterém hovoříme o použitých materiálech, o rozdílech v námi nabízeném nábytku a jeho skutečné odolnosti. Tento shrnující text si můžete přečíst ZDE

Příslušenství