Designové křeslo KARRA

Nový produkt

Designové křeslo KARRA vhodné pro společenské prostory a konferenční místnosti. 

Více informací

6 299 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Parametry

Výška84 cm
Šířka49 cm
Hloubka62 cm
Hmotnost5,5 kg
Výška sedu50 cm
Šířka sedáku45 cm
Hloubka sedáku43 cm

Více informací

Elegantní křeslo představuje spojení luxusu, pohodlí a designové elegance. Jeho měkké čalounění a pečlivě navržené tvary zaručují vysoký komfort, který oceníte i při dlouhých sezeních. Vyniká svou univerzálností a možností individuálního nastavení dle vašich preferencí. Křeslo se může pochlubit bohatým výběrem podnoží, a to v šesti různých typech, které doplní estetiku a funkčnost vašeho prostoru. Ať už preferujete elegantní kovovou konstrukci, klasické dřevěné nohy nebo moderní podstavec, máme pro vás ideální volbu.

Jedním z hlavních lákadel tohoto křesla je také široký sortiment potahových látek, které nabízíme v moderních barvách a vzorech. Od jemných neutrálních tónů až po odvážné a výrazné barevné kombinace - možnosti jsou téměř neomezené. Díky tomu se toto křeslo snadno přizpůsobí jakémukoli prostředí a harmonicky doplní jeho design. Jeho všestrannost ho činí ideální volbou pro širokou škálu prostorů. Může se stát výrazným prvkem v konferenčních centrech, kde působí jako znamení elegance a profesionality. V neformálních zasedacích místnostech přináší do atmosféry lehkost a pohodlí. Na recepcích či v kavárnách pak poskytuje hostům příjemné posezení s dotekem luxusu. Dokonce i moderní domácí kanceláře mohou získat na svém šarmu díky tomuto elegantnímu kousku nábytku.

Ať už je vaším cílem vytvořit prostor pro setkávání a komunikaci, nebo prostě jen hledáte stylové a pohodlné křeslo pro váš osobní odpočinek, toto elegantní křeslo splní vaše očekávání a přinese do vašeho prostoru špetku luxusu a vkusu.

Vlastnosti:

  • velice designové křeslo
  • šest druhů podnoží na výběr
  • ideální pro společenské prostory a konferenčních center
  • zaoblené opěradlo

Látka:

Složení: 100% Polyester
Gramáž: 190 g/m2 ±5%, 285 g/bm ±5%
Šířka: 150 cm ±2%
Odolnost vůči prodření: 40.000 cyklů
Stálost na světle: 3-4 (ISO 105 - B02:1999)
Stálost při tření: za vlhka: 4-5; za sucha: 4-5 (ISO 105 - X12:1995) 

Příslušenství

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: