Dětský obchůdek se zmrzlinou

HW-4861*

Nový produkt

Dětský zmrzlinový stánek je dokonalým letním společníkem pro děti, které chtějí zažít neomezenou radost z her. S bohatým tento stánek splní každé dětské přání.

Více informací

1 999 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Léto a zmrzlina jdou ruku v ruce, a se zmrzlinovým stánkem se děti mohou stát zmrzlinovými prodavači a zažít nekonečnou radost z her. Tento stánek nabízí bohaté vybavení, které uspokojí každé dětské přání. Různé kopečky zmrzliny, zmrzlinové kornouty, zmrzliny na klacku, dávkovač, malý zvoneček a spousta hračkových peněz.

Jedním z největších lákadel je magnetický mechanismus, který umožňuje dětem jednoduše pomocí dávkovače umístit kopeček zmrzliny na zmrzlinový kornout, kde pak zůstanou přichycené. Veselý modrý dřevěný stánek s ozdobami ve tvaru hvězdy a zmrzlinového kornoutu přináší do dětského pokoje atmosféru léta a zajišťuje spoustu her a zábavy.

Kromě toho, že poskytuje prostor pro kreativní hry a rozvíjí dětskou představivost, také podporuje sociální interakci a pomáhá dětem porozumět základním konceptům jako je počítání a komunikace s ostatními. Navíc díky různým druhům zmrzliny a příslušenství mohou děti hravě experimentovat a rozvíjet svou jemnou motoriku a koordinaci. Se zmrzlinovým stánkem se každý den může stát slavnostní událostí, plnou chutí a zábavy.

Vlastnosti:

  • rozměr: výška 44 cm, šířka: 42 cm, hloubka 20 cm
  • vhodné pro děti od 3 let

Příslušenství

9 dalších produktů ve stejné kategorii: