Užitečné informace

Nejprodávanější produkty

Novinky

Plastové

Ergonomické plastové žákovské židle odpovídající normám. Ergonomické plastové školní židle jsou výbornou volbou pro školy - nabízí žákům pohodlné ergonomické sezení pro správné držení těla.

Plastové Počet produktů: 53

na stránku
Zobrazeno 49 – 53 z 53 položek
  • 3 600 Kč 2-6 týdnů

    Žákovská židle na plynovém pístu s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné pozici celý den.

    3 600 Kč
    2-6 týdnů
  • 5 240 Kč 2-6 týdnů

    Žákovská židle na plynovém pístu s opěrkami rukou a s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné pozici celý den.

    5 240 Kč
    2-6 týdnů
  • 8 830 Kč 2-6 týdnů

    Žákovská židle se stolkem a prostorem pro věci s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné pozici celý den. 

    8 830 Kč
    2-6 týdnů
  • 5 460 Kč 2-6 týdnů

    Žákovská židle na plynovém pístu s podpěrou nohou a s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné pozici celý den.

    5 460 Kč
    2-6 týdnů
  • 7 025 Kč 2-6 týdnů

    Žákovská židle na plynovém pístu, s opěrkou rukou a podpěrou nohou, s ergonomicky tvarovaným sedákem poskytuje pohodlné sezení během vyučovacích hodin. Umožňuje zdravé sezení ve školách. Inteligentní sedák je uzpůsobený jak pro opření zad tak pro podepření přední strany těla. V této pozici nic nepřekáží nohám a studenti tak nejsou nuceni setrvat v jedné...

    7 025 Kč
    2-6 týdnů
Zobrazeno 49 – 53 z 53 položek