Ekosystém - Plantarium

CX - 1143022

Nový produkt

­„Živý“ ekosystém s barevným, transparentním gelem, v němž začnou přibalená semena klíčit a růst. Transparentní gel umožňuje jedinečný pohled na fáze růstu sazenice a jejích kořínků.

Více informací

1 220 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

­
„Živý“ ekosystém s barevným, transparentním gelem, v němž začnou přibalená semena klíčit a růst. Transparentní gel umožňuje jedinečný pohled na fáze růstu sazenice a jejích kořínků.
PLANTARIUM je nový skleník, který umožňuje fascinující pohled na růst rostliny. Díky poloprůhlednému gelu máte jedinečnou možnost pozorovat nejen vývoj rostliny nad zemí, ale také podzemní vývoj kořenů. Manipulace je velmi lehká a jednoduchá. Speciální gel s živinami byl optimalizován pro potřeby rostlin v raných stádiích klíčení a růstu. Gel obsahuje všechny živiny, které rostlina potřebuje přímo po zasetí a během rané fáze růstu, než se může sama zásobovat živinami získanými fotosyntézou.

Je-li gel spotřebován, můžete skleník otevřít a gel nahradit přibalenou zeminou na rostliny, rostlina pak roste normálně dále. Pokud je rostlina na PLANTARIUM již příliš velká, můžete ji samozřejmě přesadit do květináče. Opětovně použitelné - doplňovací sada je součástí dodávky!

Rozměry:

V 11,5 x Š 4,2 x H 3,7 cm

Rozsah dodávky:

* 3 x Plantarium Garden Lab nádoba s gelem (zelená, červená, žlutá)
* 3 semena (bazalka, rajské jablko, okurka)
* 1 dřevěná tyčka
* 3 x zemina s rašelinou
* 3 květináče
* 1 návod

Příslušenství

    9 dalších produktů ve stejné kategorii: