400x100 Tabule Triptych na hliníkovém pojezdu

Nový produkt

Školní podstavcová tabule ELOX inter o rozměru 400x100 cm. Podstavcový pojezd této tabule je vyroben z eloxovaného hliníku a umožňuje 50 cm zdvih. Rám tabule je také z eloxovaného hliníku s šedými plastovými rohy. Po pravé straně máte možnost navolit si tabuli přesně podle Vašich představ. Tato školní tabule je vhodná pro projekci.

Více informací

4-6 týdnů

38 515 Kč s DPH

Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH.

Více informací

Tato školní tabule triptych je jedna z nejvhodnějších pro doplnění o projektor díky snadnému vyvážení tabule. Pokud zvažujete dokoupení projektoru, rozhodně doporučujeme zakoupení této školní tabule.

To co je pro ostatní atyp, je pro nás standard. U veškerých školních podstavcových tabulí SKOLATO máte na výběr 5 barev povrchu: bílý, zelený, černý, modrý a antracitový. Všechny tyto povrchy jsou keramické a magnetické. Na výběr máte také mnoho druhů linkování školní podstavcové tabule. Tuto školní tabuli dodáváme s dlouhou odkládací lištou.

Povrch školních pojezdových tabulí ELOX inter je určen pro nejvyšší zatížení, při běžném užití téměř nezničitelný, sendvičová konstrukce zajistí to, že se tabule nekroutí, keramika: certifikovaný povrch e3. Posuv tabule je tichý a komfortní.

Po pravé straně si, prosím, zvolte barvu jednotlivých tabulových desek, linkování, montáž, délku pylonů, druh lišty, materiál zdi a do poznámky k objednávce prosím uveďte výšku stropu v učebně, kde se tabule bude montovat.

Příslušenství

3 dalších produktů ve stejné kategorii: